Új hozzászólás Aktív témák
-
Csilling
csendes tag
A tűzfalas dolgot ők is irták. Biztos, hogy vannak tűzfalak. MEgprobálom az informatikusainkat kifaggatni.
A hangolásnál, mint megtudtam, kellene lennie adótornyoknak ami nálam üres.
Most éppen arról érdeklődöm, hogy az adótorony felismeréséhez kell-e a server elérése.
-
Csilling
csendes tag
válasz
lorenzen #6943 üzenetére
Rossz codec beállításoknál szokott előfordulni ez a jelenség. A render és codec beállításokat néz át.
Huh!
Tudom, hogy hol kell állitani, mert a multkor amikor nálam szált el a program felhivtam a kollégámat, hogy mit kell beállitani és ő megmondta, hogy hol találom a mintát ami alapján ezeket állitsam, de sajnos teljesen kinai volt.
Azért köszi, majd mondom a kollégának, ha jön dolgozni, hogy mit tanácsoltál. -
Csilling
csendes tag
Kb 1 héttel ezelőttig tetőn lévő antennát használtunk és ezzel 80-95 %-s volt és állandó. De sajnos valami történt a padláson és nem könnyű hozzáférni és javitani, addig ideiglenesen szobaantennát használunk. Evvel az "L" 55 %, a "Q" 70 % körül ingadozik. De a probléma már a kezdetektől fenn áll.
-
Csilling
csendes tag
Sziasztok!
A nyáron vettünk egy Anysee E30 combo plusz tv tunert és előfizettünk mindig tv extrára.
A baj az, hogy a hozzávaló szoftverrel csak a királyi tv-k (M1,M2, Duna, DunaA) hangja jön.
A többinek és a rádióknak nincs hangjuk. Probáltuk TotalMedia-val, de ott nem veszi a kódolt adókat. A ProgDvb 6-tal az a probléma, hogy kb 1 perccel a program elinditása után a kép darabos, akadozik, és ez egyre rosszabb.
Nem tudom, hogy probálta e már valaki ezt a kombinációt. (XP alatt használjuk.)
Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest