Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
Digi-hez kéne. Közben utánanéztem, nem tudom jók-e az értesüléseim:
A Digi kábelen analóg és DVB-C digitális jel is megy egyszerre és nem kell külön előfizetni a digitális jelre. Jól tudom?
Vagyis egy DVB-C tuner kell nekem? Illetve jó lenne az analóg is? Én úgy tudom, hogy azt jövőre már országos szinten beszüntetik, mármint az analóg sugárzást. Vagy ez nem így van?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Melyik a legolcsóbb DVB-C tuner? Tényleg nincs 10 ezer Ft alatt?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Melyik az a legolcsóbb tuner, amivel analóg adást tudnék rögzíteni? Mutatnátok egyet? TV-m nincs, a TV kábel egyenest a tunerba kéne, hogy menjen, a tuner meg a PC-be.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
UPC-hez milyen TV kártyát vegyek, amivel a TV kábelt össze tudnám kötni a PC-mmel, hogy műsorokat vegyek fel?
DVB-C-n megy UPC-n?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Digi-m van, milyen TV kártyát vegyek, amibe közvetlenül a tv kábelt bedugva tudom rögzíteni az adásokat PC-re? A lehető legolcsóbb megoldás érdekelne
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest