Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundy00
csendes tag
Hali,
Olvasgattam visszafelé, de nem találtam a kérdésemre nagyon választ.
Az asztali gépemet átalakítottam média centerré a nappaliban és szeretném a funkciókat bővíteni digitális tv-zéssel is.
Az XBMC front-end programot használom, ami tudtommal nem tud kezelni TV-tunert (ha mégis, cáfoljatok meg), ezért csak azt szeretném, hogy a tuner a háttérben szépen felvegye a beállított műsorokat, de úgy, hogy ha esetleg a felvétel közben én az xbmc-vel egy filmet nézek, akkor a rögzítés tökéletesen rejtve a háttérben fusson.
Azt szeretném, hogy a felvétel időzíthető legyen rendszeresen is (pl az EPG-ben beállítanám, hogy minden vasárnap vegye fel a Heti Hetest)Ahogy olvasgattam a fórumot azt vettem ki, hogy a legtöbb tunerhez használható szinte akármilyen program, ez igaz? Milyen programot ajánlotok?
köszönöm és ne haragudjatok, hogy ilyen bugyuta kérdéseim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest