- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Akkor kezdjük az elején.
Nálunk UPC kábel tévé szolgáltatás van, viszont van Maglódon egy telkünk, ahova nincs bevezetve semmi.
Ezért kellett a DVB-T beltéri egység. Leginkább nagymamám jár ki a telekre, ezért itthon (Budapest) beüzemeltem az egységet, hogy utána meg tudjam neki mutatni, azt hogy hogyan használja.Eddig Coax kábel volt a tévébe dugva.
Most olvasom a MindigTV oldalán, hogy az STB a tévé és az antenna közé kell.
Tehát vennem kell egy antennát is? -
t256
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy Orion dvbt-r800 STB beltéri egységet. Scart kábellel lett összekötve egy régi képcsöves tévével.
Sajnos nem találja meg a csatornákat. Végig fut a kereső, kiírja, hogy mentés, utána a program menüben tudnám rendezgetni a csatornákat, de ott nincs egy sem.
Remélem nem kell hozzá antennát venni. Elvileg ez a szerkezet maga az "antenna" nem?
Vagy csak Július 31-én indul a digitális műsorszórás?Új vagyok a témában, legyen szíves aki rendelkezik ilyen típusú beltéri egységgel az kérem próbáljon segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest