- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
ktommy91 #6611 üzenetére
Raktam fel egy képet, hogy mit állítok be az MPCHC DVB-T-hez, a 2604-el is működik: [picasaweb]
De rejtélyes, mert idáig nekem se akart találni semmit. Viszont a legfrissebb DX9 is tuti kell hozzá.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
ktommy91 #6005 üzenetére
Igen, a ma forgalomban lévő VGA kártyák tudják a hardveres lejátszás támogatást.
DVB-S vs. DVB-S2:
Valóban, a műholdas HD adások döntő többsége csak S2 kártyával lenne fogható. Elméletben, mert gyakorlatban szinte mind kódolt.
A magyar (HD) FTA csatornákat sikerült szétszórni a holdak között. Forgatómotort vagy többfejes rendszert kell alkalmazni.
Egyedül a német közszolgálati tévé HD adásait lehet szabadon nézni. Van egy angol nyelvű töltelék HD csatorna.
Van néhány FTA angol csatorna. Javarészt a BBC csatornái 1 HD adóval kiegészítve. Ezek nézhetőek, csak Magyarországon akkora parabola kell hozzá, hogy azonnal vagyonosodási vizsgálat alá von a hatóság.De még mindig nem derült, ki hogy valóban műholdas digitális adást szeretnél fogni?
-
azbest
félisten
válasz
ktommy91 #6005 üzenetére
ha a hozzá használt szoftver képes használni a vga ilyen tudását akkor igen. Vlc player egyre többet tud, hamarosan ati kártyákat is szereti az nvidia mellett.
Néztem a dvb-s tunert, amit linkeltél. Azzal lehet fogni hd adásokat is? A weblapon dvb-s tunerként írják, de már van dvb-s2 szabvány is, amit a régebbi tunerek úgy tudom még nem ismernek... és a hd adásokat is úgy tudom hogy az s2 változatban adják. Itt nem csak mpeg2/mpeg4 kódolásban van különbség, hanem a jelátvitelben is.
Ebben nem vagyok járatos, de érdemes lehet utánanézni, hogy van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest