Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7184 üzenetére
Nekem is Hauppauge tunerem van bár nem használom a WintTV semmelyik verzíóját. Szerintem KPack le és amennyiben WinTV6-t használsz upgrade WinTV7 2.2d-re. Én ezt használom helyette: Windows 7 x64 + DVBViewer + AC3filter + monogramaac.
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7169 üzenetére
Én semmilyen kódek pakk használatát nem javaslom. Pontosan az lesz a végeredmény ami Nálad. Aztán lehet állítgatni a meriteket meg blokkolgatni a felesleges kodekek tömkelegét, amelyek ugyanarra feladatra lettek feltelepítve. Nem véletlen linkeltem a HE-AAC hang kicsomagolására a monogramaac-t: Letöltös, kicsomagolod egy könyvtárba:
install: regsvr32 mmaacd.ax
uninstall: regsvr32 /u mmaacd.axEzután beállítod a lejátszóprogramodban HE-AAC codec-nek. Milyen lejátszóprogramot is használsz?
-
zhagyma
őstag
válasz
jomagam76 #7160 üzenetére
Értem. A mindigtv esetén gondolom a szabadon fogható adókra gondolsz. A kódoltak esetén nincs kép és hang [link] Mivel m1HD / m2HD = A mux, dunaHD/ Autonomia = C MUX jön, ezért frekvencia beállítás / keresés gond nem lehet. Mivel mindegyik MPEG4 AVC / H.264 videókódolású, ha egyet sikerül megjeleníteni, akkor a többit is kellene. Ha jól emlékszem az RTL-KLUB / TV2 még AAC hangkódolású: codec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest