Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A TV Star doksijában egyértelműen látszik az MStar processzorra utaló menürendszer, így nem véletlen, hogy a HE-AAC rosszul szól rajta.
Ha meg csak médialejátszónak szeretnéd, annak elég komolytalan egy ilyen és időnként problémákba ütközik, legalábbis ami nekem volt, ilyen vezérlővel. Képarány filmeknél nézés közben nem állítható, hanem vissza kell menni a TV-műsorra, váltani, majd vissza a mozira.
Amikor egy MKV sorozatot néztem, egyik epizódot lejátszotta, másikat nem, amelyiket kicsit eltérő, illetve újabb fajta kodekkel rakta össze a készítője. Hang egyiknél szólt, másiknál néha lefagyott, bele kellett tekerni, hogy magához térjen, felirat kezdetleges és természetesen kalapos magyar ékezetek, meg ami még nem jut eszembe.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Az Alcor HD 2800 teszt elérhető a Prohardveren: [link]: "a DivX-et valamiért nem vitte, a Killa_sample pedig el sem indult, meglepő módon a fájl túlságosan nagy mérete miatt. A 720p felbontású Quicktime videó normális hang helyett csak sistergést produkált. Ami jó hír, hogy a többi fájllal komolyabb bibi nem volt, azt leszámítva, hogy az MKV-k néha beakadtak egy picit. A képzaj hiányával, illetve a tónusok visszaadásával viszont teljesen elégedettek voltunk. A külső feliratokat képes kezelni, amennyiben ennek neve megegyezik a fájl nevével.".
A Strong 8102+ gyártói oldala [link] a DivX-et nem említi, és hozzáteszik, hogy nem garantálják a videó lejátszását akkor sem, ha a formátumot listázták, mert ez a codec-tól, az adat bitrate-től és a felbontástól függ "as it depends on codec used, data bit rate and resolution (all MPEG codec formats are supported)".
A TV Star T1030-nál a vevői véleményeket érdemes elolvasni, különösen az AAC hanggal kapcsolatban [link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
retesz147
addikt
én is ugyan erre a célra keresek egy boxot és én is ár minimalista vagyok
amit még esetleg tudok javasolni Evolveo arcadia
sajnos egyikről sincs nekem se tapasztalatom......(arról se amit én belinkeltem)
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...