- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bár én nem foglalkoztam ezzel, de az Indexen szoktam látni egy szaktopikot: Easycap videódigitalizáló
VHS to DVD 2.0 SE, még a 720×576-ot sem tudom beállítani
4.0-ban látható ilyen beállítás, ha megnézed a linkelt fórum képeit.
Jobb lenne a 720-nál még nagyobb
Teljesen felesleges lenne 720 vízszintes képpontnál többet rögzíteni, ha a PAL eleve nem is továbbít többet. 576 látható sor mellett, ami legfeljebb VHS-nél nincs teljesen kihasználva, de a TV egyébként attól még nem vált üzemmódot, vagyis a sorok száma (sorfrekvencia) fizikailag változatlan. Viszont egy ilyen digitalizálóra elvileg a TV-adás kompozitjelét is köthetnénk, akár egy VHS-magnó tunerjéről, akár egy TV SCART-kimenetéről, olyankor jogos a felvétel 576 soros igénye is.
25 FPS-es, ez lószar.
Ez érdekes kérdés, miután rájössz, hogy a PAL-adás világéletében 50 Hz interlaced volt, ami azt jelenti, hogy másodpercenként 50 félkép = 25 teljes kép = 25 FPS.
Az elmentett file típusa meg mpg, nem értem miért.
Talán mert a program standard DVD specifikus (VHS to DVD)?
Hogyan lehet csak a sztereó hangot rögzíteni wav-ban videó nélkül?
Nagyon egyszerű, minden hangkártyán van vonalbemenet, így további eszköz nem szükséges. Laptopon már kellemetlenebb, mert a mikrofonbemenet túl érzékeny a vonali szintű, több száz mV nagyságrendű jel feldolgozásához, ezért azon túlvezérlődik, torzulna a jel.
Programnak pedig az ingyenes Audacity nagyon korrekt. Profi módon lehet vágni vele az anyagot, és még sok mindent tud.
-
wwenigma
Jómunkásember
Minek svideo bemenet egy dvb-c tunerre?
Neked egy sima usb-s digitalizalo kell... mint a linkelt is, minoseg jobbára attol fugg milyen szofttal hasznalod, amugy szabvany 720*480/576 felbontast tud. Kinabol 2000ft, a linkeltet szerintem senki nem hasznalja mert 44$ a pk kinai freeshipping helyett.
-
cigam
titán
- van svideo+hang és koaxon digitális kábel TV bemenete, plusz Win7 64 bithez driver.
- tud kezelni DVB-C-t és analóg svideot is -
Watt25
veterán
Üdv!
Nem tudok olyan kártyáról, ami tud analógot is, meg digitálist is.
Tehát marad a kétkártyás megoldás. DVB-C tunerek közül a Technisat Cablestar a legolcsóbb jelenleg.
Az általad linkelt analóg tunerre pedig válaszoltam (csak mivel nem volt szalonképes a megfogalmazás, moderálva lett), hogy konkrétan én is ilyet rendeltem és működik jól. (Bár konkrétan az S-Video részét nem volt alkalmam tesztelni, de nem hinném, hogy gond lenne vele.)
Viszont, meséld már el, hogy melyik az a kábelszolgáltató, amelyik megszünteti az analóg kábeltévé szolgáltatását. Nagyon kíváncsi lennék rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest