- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bár én nem foglalkoztam ezzel, de az Indexen szoktam látni egy szaktopikot: Easycap videódigitalizáló
VHS to DVD 2.0 SE, még a 720×576-ot sem tudom beállítani
4.0-ban látható ilyen beállítás, ha megnézed a linkelt fórum képeit.
Jobb lenne a 720-nál még nagyobb
Teljesen felesleges lenne 720 vízszintes képpontnál többet rögzíteni, ha a PAL eleve nem is továbbít többet. 576 látható sor mellett, ami legfeljebb VHS-nél nincs teljesen kihasználva, de a TV egyébként attól még nem vált üzemmódot, vagyis a sorok száma (sorfrekvencia) fizikailag változatlan. Viszont egy ilyen digitalizálóra elvileg a TV-adás kompozitjelét is köthetnénk, akár egy VHS-magnó tunerjéről, akár egy TV SCART-kimenetéről, olyankor jogos a felvétel 576 soros igénye is.
25 FPS-es, ez lószar.
Ez érdekes kérdés, miután rájössz, hogy a PAL-adás világéletében 50 Hz interlaced volt, ami azt jelenti, hogy másodpercenként 50 félkép = 25 teljes kép = 25 FPS.
Az elmentett file típusa meg mpg, nem értem miért.
Talán mert a program standard DVD specifikus (VHS to DVD)?
Hogyan lehet csak a sztereó hangot rögzíteni wav-ban videó nélkül?
Nagyon egyszerű, minden hangkártyán van vonalbemenet, így további eszköz nem szükséges. Laptopon már kellemetlenebb, mert a mikrofonbemenet túl érzékeny a vonali szintű, több száz mV nagyságrendű jel feldolgozásához, ezért azon túlvezérlődik, torzulna a jel.
Programnak pedig az ingyenes Audacity nagyon korrekt. Profi módon lehet vágni vele az anyagot, és még sok mindent tud.
-
wwenigma
Jómunkásember
Minek svideo bemenet egy dvb-c tunerre?
Neked egy sima usb-s digitalizalo kell... mint a linkelt is, minoseg jobbára attol fugg milyen szofttal hasznalod, amugy szabvany 720*480/576 felbontast tud. Kinabol 2000ft, a linkeltet szerintem senki nem hasznalja mert 44$ a pk kinai freeshipping helyett.
-
cigam
titán
- van svideo+hang és koaxon digitális kábel TV bemenete, plusz Win7 64 bithez driver.
- tud kezelni DVB-C-t és analóg svideot is -
Watt25
veterán
Üdv!
Nem tudok olyan kártyáról, ami tud analógot is, meg digitálist is.
Tehát marad a kétkártyás megoldás. DVB-C tunerek közül a Technisat Cablestar a legolcsóbb jelenleg.
Az általad linkelt analóg tunerre pedig válaszoltam (csak mivel nem volt szalonképes a megfogalmazás, moderálva lett), hogy konkrétan én is ilyet rendeltem és működik jól. (Bár konkrétan az S-Video részét nem volt alkalmam tesztelni, de nem hinném, hogy gond lenne vele.)
Viszont, meséld már el, hogy melyik az a kábelszolgáltató, amelyik megszünteti az analóg kábeltévé szolgáltatását. Nagyon kíváncsi lennék rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Képregény topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest