Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Úgy látom semmit sem sikerült megértened abból amit írtam. Össze-vissza beszélsz. Szövegértést gyakorold. A 24p természetesen nem váltottsoros, de a /50 és /60 igen. Az 1080p/50 esetén az adatfolyam 50 fps, ahol pazarlás lenne ugyanazt kétszer kiküldeni, de szerencsére a tömörítő eljárások vannak olyan intelligensek, hogy mivel nem változott a tartalom ezért nem is küldenek jobb esetben adatok az ismétlésnek.
A példa képpel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy én is tudok generálni 540 soros képet, de attól még nem lesz 1080i, főleg nem ha mozifilm volt az alapanyag. Látszik rajta, hogy single-field módban csinálták a képet. Itt egy példa, ma vettem fel a tévéből, a kép bal fele változatlanul hagyva 1080i-ben, a jobb fele 540 soros (sorduplázással) [link]
A továbbiakban, aki nem hajlandó tanulni, arra nem pazarlom az időmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann