Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
Kösz az infót. Tehát, ha jól értem (kezdőként nézd el nekem): mondjuk a Hello mikrohullámújára akarok előfizetni, de lehet, hogy csak bérletbe adják a kártyaolvasót; Ha nem akarok bérelni, megoldás-e, ha beszerzek egyet (akkor a Cryptoworks rendszerűt kell ezek szerint), és bedugom a TV-be, leboltolom a Helloval, hogy van már a TV-ben kártyaolvasó, csak a kártyát szeretném megkapni előfizetési díj ellenében. Műszakilag ez így OK? Illetve ezek szerin a Conax CAS7 rendszerű olvasó itt nem lenne használható, csak a műholdasnál?
Nem értem, mire jó ez a sokféle kódolgatás (legalábbis egyfajta műsorterjesztésen belül pl. DVB-T); egy hardvereszközről van szó; ebből akarnak meggazdagodni? CA modul legyen egyfajta (többféle gyártótól, de azonos rendszerű persze) A kód elvileg meg úgyis maga a plasztik kártya, vagy rosszul gondolom?
Azaz, ha úgy döntök, hogy Hello mikrohullámú, akkor ahhoz kell vagy a szolgáltatótól, vagy általam beszerzett kártyaolvasó (ami Cryptoworks rendszerű); de ha később meggondolom magam és azt mondom, legyen inkább műholdas, akkor a CA modult dobhatom ki, és vehetek egy másikat, ami Conax CAS7-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest