Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
csendes
üzenetére
Ez itt is így van nem?
Egy arra alkalmas tv be betolod a kártyát és megy az adás nem ?(#9461) BeLac
Jahh, de egyébként nem egészen korrekt ez szerintem
Miért fáj az a szolgáltatónak, ha nem egyenes adásban nézem meg az adott műsort, hanem 3 óra mulva ?
Hiszen nem a tv adásért fizetek, hanem azért, hogy elhozzák hozzám, lévén kereskedelmi csatornák, amik ingyenesen foghatóak, azért kell perkálni, hogy terjessze a szolgáltató,HBO ról nem beszélünk, a torrent világában nincs jelentősége !
(#9463) piadex2
Melyik szolgáltató :?
Ekkor talán tud valaki segíteni !(#9452) Kernel
Hát nekem nem kell a Set Top Boxa egyik szolgáltatónak sem, azt már nem, hogy ne tudjak a gépre közvetlenül felvenni !Nekem egyedül akkor kell digitális bárnely szolgáltatótól, hogyha kinálnak gépbe való tunert, lévén, TV készülékem sincs, és nem is tervezek beszerezni !
Olvastam ugyan, hogy van lehetőség kártya olvasó + 1-2 progi használatára, de ez vagy megy, vagy nem, lutrira meg nem szerződök le senkihez !Maradok az analóg kábel tv nél, ahol legalább normálisan tudok felvételt készíteni + az ingyenes mindig tv
-
zhagyma
őstag
válasz
csendes
üzenetére
Köszi. Bár a CI+ egy "speciálisan" megépített TV-t/STB-t feltételez. Többek között az eszköz kimenetein downgrade-elt videó / hang stream-k állíthatók be. A vezérlést a szolgáltató küldi a kódolási rendszerrel együtt a transport stream-ben ezért.ez a megoldás egyirányú kommunikációt tesz lehetővé. A felvétel lehetséges ugyan egy CI+ felvevős TV-vel, de a szolgáltató ezt le is tilthatja, illetve "minőségromlást" állíthat be. Az tény hogy még kevés a "felvevős" TV és a CI+ rendszerre felkészült szolgáltató.
A videótár esetén kétirányú kommunikáció szükséges. Ehhez STB kell, vagy DOCSIS rendszerű kommunikációra felkészített TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann