Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma
üzenetére
Jól értem, hogy ilyen esetekben gyakorlatilag arra hagyatkozunk, hogy majd úgy is az erősebb földpotenciál felé megy a villámcsapás?
Egy ilyen ezek szerint nem is ér sokat?
Illetve még azon gondolkoztam, hogy ugye mivel az árbóc vége magasabb, mint az antenna, ezért nem konkrétan az antennába csapna bele, hanem az árbócba. Így viszont egy kis logikát látok abban, hogy mégis magára a villámhárítóra is lehetne szerelni az antennát, hiszen az áram nagy részét ebben az esetben levezetné maga a villámhárító, nem? Vagy ez hülyeség?
Na, jó, gondolom hülye vagyok, hogy csak elmélkedem, megpróbálok inkább utánaolvasni. De ha valaki tud valami jó linket a témával kapcsolatban, az jól jönne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest