Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8910 üzenetére
Jól értem, hogy ilyen esetekben gyakorlatilag arra hagyatkozunk, hogy majd úgy is az erősebb földpotenciál felé megy a villámcsapás?
Egy ilyen ezek szerint nem is ér sokat?
Illetve még azon gondolkoztam, hogy ugye mivel az árbóc vége magasabb, mint az antenna, ezért nem konkrétan az antennába csapna bele, hanem az árbócba. Így viszont egy kis logikát látok abban, hogy mégis magára a villámhárítóra is lehetne szerelni az antennát, hiszen az áram nagy részét ebben az esetben levezetné maga a villámhárító, nem? Vagy ez hülyeség?
Na, jó, gondolom hülye vagyok, hogy csak elmélkedem, megpróbálok inkább utánaolvasni. De ha valaki tud valami jó linket a témával kapcsolatban, az jól jönne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest