Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Szervusz!
Ugyan én is csak most ismerkedem a programmal, de nem lenne jó számodra az ffmpeg?
pl. az
ffmpeg -i felvétel.mp4 -vcodec copy -acodec ac3 -ab 192k videóac3hanggal.mkv
parancs elméletileg átkódolja a hangot, de a videót érintetlenül hagyja. Sajnos nekem a tv-tuner nem a transport streamaet írja ki, hanem csak a videófolyamot és az aktuális hangot, így nem tudom kipróbálni, de remélem valamennyit segítettem. -
csendes
addikt
-
nfsu17
veterán
Én meguntam a xarakodást a mindigtv-vel és az aac hangjaival és egy dvb-c boxnak köszönhetően (meg a szolgáltatómnak) ugyan azt elérem itt is, mint mindigtv-n, meg persze még mellette vagy 80 csatornát szintén digitális minőségben.
m1, m2 1920x1080, nem 1440x1080.
Duna szintén 1920x1080.
Minden más SD csatorna mpeg2 kodekes, és mp2-es hangú, amiért nem rinyál semmi kódoló program...ha kell kódolni. De a legjobb megőrizni az eredeti minőséget.A mai tévéknek nem gond ez az aac-s rtl klub, szóval ha felveszed az adást, kiteszed hdd-re, majd be a tévébe, akkor az menni fog. A reklámot meg átpörgeted.
Ezt a h264-es videó vágást nem tudja semmi rendesen vágni, vagy hagy benne reklámot, vagy még a filmből is elvesz. Én meguntam ezt.Ez nem szól vissza az aac hang miatt szerintem, próbáld meg, de az eredmény nem mindig az, mint amit várunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest