Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• upszilon

őstag

válasz nfsu17 #7319 üzenetére

Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik. Ezt egy szinkronizált filmnél nem lehet meghallani. De egy magyar filmnél igen. A szájszinkron 400 ms-nál eléggé jól látható-hallható tud lenni. Szóval erre rá kellene kalkulálni. Az Ubiban az Avidemux ad ilyen korrigálási lehetőséget. A Mediainfo (terminál-ablakos változata) pedig szépen ki is írja. Tehát ez így rendben is van. Mármint a nem-HD-s anyagoknál. Nincsen kockásodás a vágási pontoknál sem. Tehát az Avidemux nekem jó lenne, ha működne HD-s m2t-vel. De nem működik. Illetve durván elcsúszik a hang. Másfél órás anyagnál kb fél órát zsugorodik valamiért. Szóval most itt tartok linuxban.

W7 64 biten meg még itt sem. Egyszerűen nincsen driver a Freecom donglémhoz, nincsen olyan mediainfo ami kiírná a hangcsúszás értékét, és még odáig sem jutottam el, hogy a Virtuadub be tudná olvasni a vágandó mp4-es fáljt. Próbáltam felrakni a K-lite 64bites változatát, de hiába futtattam rendszergazda módban az installt, nem látja a rendszer az új kodekeket. Fogalmam sincsen hogyan kellene engedélyezni a működésüket. Szóval W7 64 bit alatt semmit sem tudok kezdeni.

Tudnátok segíteni?

(#7320) nfsu17: OK, értem, szóval neked sem sikerül... :(

• nfsu17

veterán

válasz nfsu17 #7319 üzenetére

Sztornóznám ezt a hsz-t, mert VLC-n kívül minden lejátszóval csúszik a hang a vágás után, szóval nem ér semmit a dolog. Maga a vágás megtörténik, de lejátszani csak VLC-vel lehet normálisan, de a vágási pontokon ott is szétesik a kép.

Új hozzászólás Aktív témák