Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
N-vidi-A
üzenetére
Jó kérdések, egyikre sem tudok optimális választ adni.
Kinek mi mennyit ér, az tök szubjektív. Én 7500-ért vettem év elején és amennyi (hd) műsort már felvettem vele, és az mennyi örömet okozott nekem, annyit bőven megért. Persze minél olcsóbb, annál jobb, de nekem biztosra kellett mennem, hogy 64 bites támogatása legyen, ennek volt, nem tököltem tovább, megvettem. ebay, meg ilyen dolgok nálam nem játszanak, ezért magyar pénzben számolva megérte nekem.
Mivel nem pesti vagyok, így erre végképp nem tudom a választ. A gyári kekszantennával simán 100%-osan veszem a jelet 1,5km-re a toronytól, úgy, hogy nem is a toronyra néz az antenna.
Van hozzá cd, ami rögtön kuka, ha van neted, jó nagy teljes értékű távirányító, ami nekem nem szükséges, a készülék minőségi hatást kelt, de ennek sincs sok előnye, inkább legyen tartós, megbízható, mint szép. De formás alakja van, meg kell hagyni.
------
SmartDVB fejleszti a CI supportot a programjához, talán ez is lehet a továbbiakban egy alternatíva, bár nem értek a dologhoz, gondolom közzéteszem, hátha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Star Wars rajongók
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Ps5 slim digital hibátlan 2026.04.17+1 év Alza jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Megkímél, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann