- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tegnap teszteltem, köszi, nem kérek belőle.
Totál fagyás mindennél.
Leginkább jó .ts-szerkesztő progi kéne, amely képes kezelni azt a szart, ami TV2-ről és RTL-klubról jön. Királyi és osztrák adók .ts formátumát simán tudom konvertálni MPEG-be, aztán szerkeszteni, de a kereskedelmi adók használhatatlanok. Media Center WTV felvételei megint, pedig az rendben felveszi ezt a kettőt is, csak WTV-ben.
Kaptam Leadtek topicban tippet, hogy Live Movie Maker állítólag kezeli, de ezt csak holnapra tudom megnézni.opera11: Nekem egy ilyesfajta, ANT100 Tesco-s antennám van, és szépen bejön vele minden, osztrák adók is, ill. érdekes módon Mo. felől 4 extra osztrák adó, amely Ausztria felől nem.
Csak azokhoz majd meg kell dupláznom az antennát, mert pont az ellenkező irányban vannak.
mandiner: Köszi, töltöm, csakhogy nekem össze kellene raknom valahogy. Vagy marad a teljes felvétel, aztán kivágom a reklámblokkokat, és egyben marad a többi? TV2 és RTL Klub esetében működik?
csendes: Igen, a VLC az egyetlen, amely lejátssza a TV2-t és az RTL Klubot hanggal. Egyébként kellemes meglepetés számomra a MS Media Centere, csak az meg WTV formátumban vesz fel, de amit felvesz, azt gond nélkül le is játssza.
Itt fel vannak sorolva olyan progik, amelyek garantáltan nem kezelik le a TV2 és az RTL Klub felvételeit. Próbáltad valamelyiket ezekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged