- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Köszi. Virtuális gépen snapshot után feltéve biztosan jó lesz. Ha leketyeg az idő, dobom az egészet és visszaállítom a korábbi állapotra.
Végül is konkrét gondom nincs most a jellel, vagy valószínűleg nemigen lesz. Csak nem ártott volna beüzemelni ezt a TSReadert.
Szüleimnek vettem egy Ikushi Flash HD antennát vidékre. Ahogy látom a zhagyma által linkelt tesztet, ez valószínűleg ágyúval verébre dolog lesz kb. 21 km-re a toronytól teljes rálátással, még padlástérben is. Vagy úgy remélem.Mellesleg kipróbáltam futtában a tescos szobaantennámmal összehasonlítva itt is, és elég érdekes volt, bár biztosan nem volt annyira tökéletesen belőve.
A tévén szinte nem változtak a jelminőségre utaló adatok, vagy azonos volt a Pre Viterbi, vagy inkább rosszabb, a COFDM AGC volt inkább jobb az Ikushival. Gondolom csak erősebb volt a jel valamivel. A kép meg persze egyformán jó.
Egy kicsit lehűtött ez, mert valami csodát reméltem szuperantennától, de úgy látszik ennyi épp elég, nagyon jobb nem lehet már a jel.
Az viszont megnyugtatott, hogy a kis tescos elég jól muzsikál nálam ezek szerint. nem volna értelme turbózni. Kár, hogy csak egyet vettem.
Körbe van kábelezve a lakás valami összesen 40 m koaxszal talán, elosztó is van közte, és most a végén a PC-nél is fullon van az USB-s Alcor.Azért van vele még valami gond. A Prohardver teszt szerint is fagyogat a kezelőprogram.
Szerintem nem annyira a TotalMedia 3.5 az oka, inkább a stick vagy a drivere lesz, mert más programnál is előfordult, és volt hogy az egész virtuális gépet lefagyasztotta, ha kihúztam az USB aljzatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest