Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Capella

senior tag

válasz nfsu17 #6648 üzenetére

Köszi. Virtuális gépen snapshot után feltéve biztosan jó lesz. Ha leketyeg az idő, dobom az egészet és visszaállítom a korábbi állapotra.

Végül is konkrét gondom nincs most a jellel, vagy valószínűleg nemigen lesz. Csak nem ártott volna beüzemelni ezt a TSReadert.
    Szüleimnek vettem egy Ikushi Flash HD antennát vidékre. Ahogy látom a zhagyma által linkelt tesztet, ez valószínűleg ágyúval verébre dolog lesz kb. 21 km-re a toronytól teljes rálátással, még padlástérben is. Vagy úgy remélem.

Mellesleg kipróbáltam futtában a tescos szobaantennámmal összehasonlítva itt is, és elég érdekes volt, bár biztosan nem volt annyira tökéletesen belőve.
    A tévén szinte nem változtak a jelminőségre utaló adatok, vagy azonos volt a Pre Viterbi, vagy inkább rosszabb, a COFDM AGC volt inkább jobb az Ikushival. Gondolom csak erősebb volt a jel valamivel. A kép meg persze egyformán jó.
    Egy kicsit lehűtött ez, mert valami csodát reméltem szuperantennától, de úgy látszik ennyi épp elég, nagyon jobb nem lehet már a jel.
    Az viszont megnyugtatott, hogy a kis tescos elég jól muzsikál nálam ezek szerint. nem volna értelme turbózni. Kár, hogy csak egyet vettem. ;)
    Körbe van kábelezve a lakás valami összesen 40 m koaxszal talán, elosztó is van közte, és most a végén a PC-nél is fullon van az USB-s Alcor.

Azért van vele még valami gond. A Prohardver teszt szerint is fagyogat a kezelőprogram.
    Szerintem nem annyira a TotalMedia 3.5 az oka, inkább a stick vagy a drivere lesz, mert más programnál is előfordult, és volt hogy az egész virtuális gépet lefagyasztotta, ha kihúztam az USB aljzatból.

Új hozzászólás Aktív témák