- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Ha a SmartDVB-re gondolsz, mikor írod, hogy nem tudod hogy működik win7 alatt, akkor azt kell mondanom, hogy win7 64bit, megfelelő kodek ugye, mert anélkül nincs kép és semmi baja az ég világon. Akár "a" akár béta, final, nekem tök jól működik. Elvétve fagy ki csatornaváltáskor.
-
kezdő
senior tag
Köszi a tippeket.
SmartDVB-t egy ideig pihentetem, majd kiforrja magát. Amúgy az ajánlott codecet tettem fel.
Akkor marad a többi program próbálgatása.
Tudom, hogy pl. a Tesco-s antenna is potom pénzért van, de még annyit se szeretnék költeni.
Ugyanis nagyon ritkán nézünk TV-t, konkrétan F1 és Született feleségek miatt van.
A jel minőségével tényleg lehet valami, de tegnap végignéztem a TV2-n a House-t (jajj de fura volt szinkronnal), a barátnőm pedig a Született feleségeket. Egyszer akadt be a kép kb. 1ms-re, ezt leszámítva tökéletes volt, szóval annyira nem lehet rossz a helyzet. Amúgy is egy kis 15' laptopon használjuk (albérletben) szóval jó lesz így minden, plusz beruházások nélkül.
Mondjuk amint beindul Gerecséről a szórás, tuti veszek antennát otthonra.Amúgy itt Veszprémben kifejezetten szerencsésnek érzem magam. A kis szoftveres gondokat leszámítva úgy működik ez az egész digitális tévézés ahogy én és sokan mások elképzelik.
Bedugom az USB-s tunert a gépbe, felrakom az ablakpárkányra a parányi antennát és már működik is.
Kár, hogy ez nem így van mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest