Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Ha a SmartDVB-re gondolsz, mikor írod, hogy nem tudod hogy működik win7 alatt, akkor azt kell mondanom, hogy win7 64bit, megfelelő kodek ugye, mert anélkül nincs kép és semmi baja az ég világon. Akár "a" akár béta, final, nekem tök jól működik. Elvétve fagy ki csatornaváltáskor.
-
kezdő
senior tag
Köszi a tippeket.
SmartDVB-t egy ideig pihentetem, majd kiforrja magát. Amúgy az ajánlott codecet tettem fel.
Akkor marad a többi program próbálgatása.
Tudom, hogy pl. a Tesco-s antenna is potom pénzért van, de még annyit se szeretnék költeni.
Ugyanis nagyon ritkán nézünk TV-t, konkrétan F1 és Született feleségek miatt van.
A jel minőségével tényleg lehet valami, de tegnap végignéztem a TV2-n a House-t (jajj de fura volt szinkronnal), a barátnőm pedig a Született feleségeket. Egyszer akadt be a kép kb. 1ms-re, ezt leszámítva tökéletes volt, szóval annyira nem lehet rossz a helyzet. Amúgy is egy kis 15' laptopon használjuk (albérletben) szóval jó lesz így minden, plusz beruházások nélkül.
Mondjuk amint beindul Gerecséről a szórás, tuti veszek antennát otthonra.Amúgy itt Veszprémben kifejezetten szerencsésnek érzem magam. A kis szoftveres gondokat leszámítva úgy működik ez az egész digitális tévézés ahogy én és sokan mások elképzelik.
Bedugom az USB-s tunert a gépbe, felrakom az ablakpárkányra a parányi antennát és már működik is.
Kár, hogy ez nem így van mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest