Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Megnéztem DivX 7 filterrel és megy azzal is. A DivX telepítésnél elég "DivX Plus DirectShows Filters"-nél az "ACC Decoder"-t kiválasztani, a többi komponensre nincs szükség az AAC hanghoz, de persze a teljes telepítés is megfelelő.
A telepítés után SmartDVB-ben választható lesz a MainConcept AAC Decoder (V7.0.1.10) is AAC decoder-nek. Nálam ezzel is van hang az rtl, tv2 és euronews csatornákon.
-
nrc
tag
Szerintem telepítsd fel a legújabb MONOGRAM AAC kodeket és állítsd be azt
"AAC Decoder"-nek a SmartDVB-ben. Így lennie kéne hangnak, hiszen nálam is megy ezzel a beállítással. Eddig nekem még csak a DivX filterrel és a MONOGRAM AAC-vel szólaltak meg ezek a csatornák DvbViewer-ben is.
Egyébként elvileg az Euronews-nak is némának kéne lennie nálad, ha a hangcodec a hiba oka, mert annak is AAC hangja van.Az általad H.264 dekódernek használt ffdshow pontos verizóját meg tudnád adni? Ez látszik azon a beállító képernyőn ahol a dekódereket lehet kiválasztani, a codec-ek neve mellett zárójelben van kiírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann