- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Megnéztem DivX 7 filterrel és megy azzal is. A DivX telepítésnél elég "DivX Plus DirectShows Filters"-nél az "ACC Decoder"-t kiválasztani, a többi komponensre nincs szükség az AAC hanghoz, de persze a teljes telepítés is megfelelő.
A telepítés után SmartDVB-ben választható lesz a MainConcept AAC Decoder (V7.0.1.10) is AAC decoder-nek. Nálam ezzel is van hang az rtl, tv2 és euronews csatornákon.
-
nrc
tag
Szerintem telepítsd fel a legújabb MONOGRAM AAC kodeket és állítsd be azt
"AAC Decoder"-nek a SmartDVB-ben. Így lennie kéne hangnak, hiszen nálam is megy ezzel a beállítással. Eddig nekem még csak a DivX filterrel és a MONOGRAM AAC-vel szólaltak meg ezek a csatornák DvbViewer-ben is.
Egyébként elvileg az Euronews-nak is némának kéne lennie nálad, ha a hangcodec a hiba oka, mert annak is AAC hangja van.Az általad H.264 dekódernek használt ffdshow pontos verizóját meg tudnád adni? Ez látszik azon a beállító képernyőn ahol a dekódereket lehet kiválasztani, a codec-ek neve mellett zárójelben van kiírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest