Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
Capella #4736 üzenetére
Van nekem is egy is Thomson ANT55-ös antennám, így némi összehasonlítást tudtam végezni a Tesco-s antennával.
Analógban az ANT55 tűnik jobbnak, mert azzal egyszerre jön jól az m1, rtl és a tv2 is, míg ha a teszkós antennával rtl és tv2 jó, akkor az m1 gyenge minőségű.
Digitálisnál ugyanazon a vételi helyen míg a teszkós antennán az elérhető max. jelerősség 71, addig a Thomsonnal 63-ig sikerült eljutni.
A próbához az ANT55 teleszkópjait nem szedtem le és az egész összehasonlítás elég hevenyészett volt, mindössze néhány percet szántam rá, nem foglalkoztam sokat egyik antenna beállításával sem.
Megnéztem hosszabbítással és így a megnövelt teljesítménnyel már nálam is jó minőségben jönnek be az adások a 6-7m-es kábelre kötött passzív antennával. A jelerősség ugyan 60 alá csökken, de a minőség továbbra is 100%-os.
Casoli
Sajnálom, hogy nem jött össze, főleg, hogy nemsokára kezdődik a téli olimpia, amit így HD-ban is lehetne nézni.Azért leírom néhány tapasztalatomat a vétellel kapcsolatban, hátha egyszer még érzel kedvet egy újabb próbához:
- az usb-s a tunert csak egy eredeti hátlapi csatlakozóra ajánlott csatlakoztatni, oda is egy nagyon rövid (max.5-10cm) usb hosszabbító kábel közbeiktatásával, hogy így is távolabb kerüljön a számítógép által keltett zavaroktól.
- az antennát érdemes a vízszintes síktól felfelé vagy lefelé megdöntve is kipróbálni, nekem pl. kicsit felfelé a plafon felé szeret nézni. A jelerősség szempontjából nálam sokat számít néhány fok vagy centiméter elmozdulás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Banggood
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512 ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest