Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
Capella #4736 üzenetére
Van nekem is egy is Thomson ANT55-ös antennám, így némi összehasonlítást tudtam végezni a Tesco-s antennával.
Analógban az ANT55 tűnik jobbnak, mert azzal egyszerre jön jól az m1, rtl és a tv2 is, míg ha a teszkós antennával rtl és tv2 jó, akkor az m1 gyenge minőségű.
Digitálisnál ugyanazon a vételi helyen míg a teszkós antennán az elérhető max. jelerősség 71, addig a Thomsonnal 63-ig sikerült eljutni.
A próbához az ANT55 teleszkópjait nem szedtem le és az egész összehasonlítás elég hevenyészett volt, mindössze néhány percet szántam rá, nem foglalkoztam sokat egyik antenna beállításával sem.
Megnéztem hosszabbítással és így a megnövelt teljesítménnyel már nálam is jó minőségben jönnek be az adások a 6-7m-es kábelre kötött passzív antennával. A jelerősség ugyan 60 alá csökken, de a minőség továbbra is 100%-os.
Casoli
Sajnálom, hogy nem jött össze, főleg, hogy nemsokára kezdődik a téli olimpia, amit így HD-ban is lehetne nézni.Azért leírom néhány tapasztalatomat a vétellel kapcsolatban, hátha egyszer még érzel kedvet egy újabb próbához:
- az usb-s a tunert csak egy eredeti hátlapi csatlakozóra ajánlott csatlakoztatni, oda is egy nagyon rövid (max.5-10cm) usb hosszabbító kábel közbeiktatásával, hogy így is távolabb kerüljön a számítógép által keltett zavaroktól.
- az antennát érdemes a vízszintes síktól felfelé vagy lefelé megdöntve is kipróbálni, nekem pl. kicsit felfelé a plafon felé szeret nézni. A jelerősség szempontjából nálam sokat számít néhány fok vagy centiméter elmozdulás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest