- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Én néztem mindenféle módokon elég sokáig az antennabeállítást.
Amire rájöttem, ha a teleszkóp rajta van bárhogy is, rosszabbak voltak a vett jel adatai, mintha letekertem.
Teljesen össze kell dugni a teleszkópot, de még úgy is ront, igaz ennél még így is hosszabb 20 cm-nél. Ahogy láttam a hullámhossz szempontjából inkább 15-20 cm körül kellene valahol. De mindegy, ha csak ront a DVB-T vételen, ha nem túl sokat, de akkor is.
Az erősítősön 20 cm alá is lemehet.
A keret antennát pedig nem lapjában, hanem élében kell állítsam a Széchenyi hegy felé, akkor a legjobbak a jel értékei.
Nálam ez a tapasztalat.
Jel erősséget én nem tudok mérni, nem számítógépen nézem. A tévé egyéb adati viszont szépen mutatják a változást.Végül is most is jó, sokkal több ezek szerint a tescostól sem várható. Csak ennyi pénzért nem rossz.
Ha ennyire keresett lesz, majd megemelik az árát, de nem akarok ötleteket adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobilinternet
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest