Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
PikkPukk #3109 üzenetére
Szintén erősen SZVSZ.
Az MTV hozza létre a kimenő adatfolyamot, ezeket a mostani állítgatásokat is ők végzik. Szerintem nem elég az iparági tapasztalat, hogy milyen kép mennyire jó, mert eltérő kódoló eszközök eltérő optimális beállításokkal bírnak. Ezt kell most kikísérletezni.
Valóban, ettől nem lesz jobb a műsor, de szerintem felesleges szekálni az MTV-t, mondj sokkal jobb tartalmat sugárzó magyar csatornát.
A felbontások egész számú változtatása már szerintem rég elmúlt, a mai világban minden eszköz minden ponton csak skáláz. Nekem is fájt ez a felismerés, de ez van, hozzá kell szokni. -
DarkByte
addikt
válasz
PikkPukk #3109 üzenetére
Még nem végleges a két HD csatorna (talán majd csak jövő héttől), miért ne kísérleteznének? Nekem nincs ezzel semmi bajom. Egyébként szerintem az 1440x1080i50 lenne az optimális megoldás (16:9 -re nyújtással). A vízszintes felbontás csökkentésre saját tapasztalataim szerint kevésbé érzékeny a szem, viszont az a 480 oszlopnyi pixel kiesése már tudna érdemlegesen javítani a minőségen a 8Mbit mellett. Egyébként fura, most tényleg 112kbps -es MP2 hanggal megy az adás és tisztábbnak tűnik mint a korábbi 128kbps -el?? Jelenleg egyébként 1280x1080i50 a felbontás ha jól nézem. Ezt már tesóm Athlon64 -e is elviszi 90% -ban szaggatás nélkül. Most ugyan nincs HD tartalom, de az SD felkonvertáláshoz képest jó képe van.
Délután teszek egy kísérletet hogy a DVB-T tuner -t rádugom a nagy CB rádió antennánkra. A kiskonyhában a TV már jó ideje arról megy és kristály tiszta képe van minden szentesi adónak. Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest