- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Hááát azért ennyiből az ebay-en dvb-c/t-set is lehet venni ugyanennyiért meg profi beltérik vannak HD képesek is, nem csak sima DVB-C-s én az argep.hu-n néztem de leültem mikor megláttam hogy a HD-s DVB-C beltéri 170E :S
90-160Euro közt van kint kártya ami minden DVB-C/T-t is tud a beltérik meg 300 az itthoni árhoz képest majdnem a fele postával.
Asszem várok még erre a dologra hogy mi lessz a vége de adja csak a digi ingyen a digitális adást kábelen, ez csak versenyhelyzetet teremt ami nekünk jóóó
Nem véletlenül jönnek hozzánk házalni a UPC mert lemondtuk őket a DIGI miatt
7E-t fizetek a 30/20-as netért 54TV csatornáért és a telefonért, mikor ezt benyögtem az UPC-nek csak pislogtak hogy hááát ezt nem tudják ennyiből kihozni annyi kedvezményt meg nem adhatunk, mondta a lány, rá 1 hónapra jönnek ketten hogy nem szeretnék jó netet?
Háát mondom mondjátok mit tudtok ajánlani... 12E ért 20megás korlátlan netet 60TV csatornát és telefont, mondtam nekik hogy ezt 7ért kapom ;)De vissza a tárgyhoz, ad a digi is digitális kábeles beltérit ha előfizetünk valami extra fizetős csatornára, lehet megérdeklődöm a részleteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest