Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Hááát azért ennyiből az ebay-en dvb-c/t-set is lehet venni ugyanennyiért meg profi beltérik vannak HD képesek is, nem csak sima DVB-C-s én az argep.hu-n néztem de leültem mikor megláttam hogy a HD-s DVB-C beltéri 170E :S
90-160Euro közt van kint kártya ami minden DVB-C/T-t is tud a beltérik meg 300 az itthoni árhoz képest majdnem a fele postával.
Asszem várok még erre a dologra hogy mi lessz a vége de adja csak a digi ingyen a digitális adást kábelen, ez csak versenyhelyzetet teremt ami nekünk jóóó
Nem véletlenül jönnek hozzánk házalni a UPC mert lemondtuk őket a DIGI miatt
7E-t fizetek a 30/20-as netért 54TV csatornáért és a telefonért, mikor ezt benyögtem az UPC-nek csak pislogtak hogy hááát ezt nem tudják ennyiből kihozni annyi kedvezményt meg nem adhatunk, mondta a lány, rá 1 hónapra jönnek ketten hogy nem szeretnék jó netet?
Háát mondom mondjátok mit tudtok ajánlani... 12E ért 20megás korlátlan netet 60TV csatornát és telefont, mondtam nekik hogy ezt 7ért kapom ;)De vissza a tárgyhoz, ad a digi is digitális kábeles beltérit ha előfizetünk valami extra fizetős csatornára, lehet megérdeklődöm a részleteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest