- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Hááát azért ennyiből az ebay-en dvb-c/t-set is lehet venni ugyanennyiért meg profi beltérik vannak HD képesek is, nem csak sima DVB-C-s én az argep.hu-n néztem de leültem mikor megláttam hogy a HD-s DVB-C beltéri 170E :S
90-160Euro közt van kint kártya ami minden DVB-C/T-t is tud a beltérik meg 300 az itthoni árhoz képest majdnem a fele postával.
Asszem várok még erre a dologra hogy mi lessz a vége de adja csak a digi ingyen a digitális adást kábelen, ez csak versenyhelyzetet teremt ami nekünk jóóó
Nem véletlenül jönnek hozzánk házalni a UPC mert lemondtuk őket a DIGI miatt
7E-t fizetek a 30/20-as netért 54TV csatornáért és a telefonért, mikor ezt benyögtem az UPC-nek csak pislogtak hogy hááát ezt nem tudják ennyiből kihozni annyi kedvezményt meg nem adhatunk, mondta a lány, rá 1 hónapra jönnek ketten hogy nem szeretnék jó netet?
Háát mondom mondjátok mit tudtok ajánlani... 12E ért 20megás korlátlan netet 60TV csatornát és telefont, mondtam nekik hogy ezt 7ért kapom ;)De vissza a tárgyhoz, ad a digi is digitális kábeles beltérit ha előfizetünk valami extra fizetős csatornára, lehet megérdeklődöm a részleteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Java programozás
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest