- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két hordozható hangfal, avagy melyik a jobb választás?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#65675776 #2832 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a valaszt, amit ide postoltam, az az össz nyilvános infóm a cuccról, most kérek még valami többet róla tőlük. Elsősorban OEM cuccnak irtak, igy driver meg kezikonyv nem elerheto neten, csak ami a muanyag bubiban lesz CD és szöveg. ( bár akkor miert OEM ha van muanyag csomagolasa?)
Ami nem tiszta, hogy a DVB-C -nél a 256os QAM-et tudja-e, nehany DVB-C karinal lattam, hogy addig nem, csak 64QAM-ig vannak hitelesitve.
zhagyma: van egy DVB-T tunerem, abban EC168 chip van, de mivel mar megszunt a weboldala egy ideje a cegnek, gyk. lehetetlen drivert szedni hozza, en segitgetem ki a vilag minden tajarol az embereket a backupolt driverrel vista x64 alá.
Na jó, azért ennyire nem durva a helyzet, mert a mellécsomagolt is mukodik ugy-ahogy, de az enyem az igazi.
mod: es a retkes magyar digitalis át-nem-állás miatt nem tudom hasznalni a tunert......még. Ki lett probalva, mukodik, egy eve volt valami 3e pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest