Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a valaszt, amit ide postoltam, az az össz nyilvános infóm a cuccról, most kérek még valami többet róla tőlük. Elsősorban OEM cuccnak irtak, igy driver meg kezikonyv nem elerheto neten, csak ami a muanyag bubiban lesz CD és szöveg. ( bár akkor miert OEM ha van muanyag csomagolasa?)
Ami nem tiszta, hogy a DVB-C -nél a 256os QAM-et tudja-e, nehany DVB-C karinal lattam, hogy addig nem, csak 64QAM-ig vannak hitelesitve.
zhagyma: van egy DVB-T tunerem, abban EC168 chip van, de mivel mar megszunt a weboldala egy ideje a cegnek, gyk. lehetetlen drivert szedni hozza, en segitgetem ki a vilag minden tajarol az embereket a backupolt driverrel vista x64 alá.
Na jó, azért ennyire nem durva a helyzet, mert a mellécsomagolt is mukodik ugy-ahogy, de az enyem az igazi. 
mod: es a retkes magyar digitalis át-nem-állás miatt nem tudom hasznalni a tunert......még. Ki lett probalva, mukodik, egy eve volt valami 3e pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó, azért ennyire nem durva a helyzet, mert a mellécsomagolt is mukodik ugy-ahogy, de az enyem az igazi. 
wassermann