Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szinte biztos hogy az antenna és a kábel a titok nyitja. A kábel szét van osztva legalább 4 irányba, valahol nem is T dobozzal hanem csak simán össze vannak forrasztva és szigetelő szalagozva (szükség nagy úr
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
wassermann