Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
#33253120 #17639 üzenetére
bár kicsit méretesebb, de a mygica t230 (és t230c is) működik androiddal is a gyártó appjával. Egy kis otg adapter persze nem árt hozzá, hogy be tudd dugni. Szerintem szerencsésebb kábeles adapter, mert azzal nehezebb letörni a telefon/tablet usb portját. 4.2-es concorde speed tabbal és 6.0-ás vernee thor-ral próbáltam. A tabnál a hd adás belassult, de az fta sd jól ment.
Az a tuner t, t2, c módokat is tud és pécével is működik.
Nem kifejezetten erre haszánálom, csak kipróbáltam múltkor, amikor olvastam róla.
Bár most hogy eszembe jutott csak dvb-t adással próbáltam. Tolok egy keresést a dvb-c kábellel, hogy az app talál-e bármit. Hm, úgy tűnik ez az app csak a dvb-t adást támogatja.
Egyébként érdemes utánanézni, hogy adott telefon otg képes-e,
(ha esetleg telenoros vagy, akkor lehet van olyan konstrukció amivel a tévéjükkel járó adatforgalom a telenoros online tévé árában benne van)
Milyen a mostani tunered?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#33253120 #17639 üzenetére
És cipelsz magaddal egy antennát is hozzá?
Az ilyen miniatűr antennák csak a torony közelében jók.
Ha van net, akkor ott a Telenor MyTV, ott elő lehet fizetni és lehet neten nézni. Vagy ha a szolgáltatódnál van ilyen lehetőség (mint mondjuk nálam a Tarr MobilTV), akkor az is egy megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- EVGA 2070
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest