Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Kernel #17371 üzenetére
Köszi neked is.
AV-n néztem a videót, majd sokáig nem használtam. A Digi egyik kiosztás változtatása után meg már megjelent ott egy új műsor. Pontosan fogalmazva a videó jele (kazettát beraktam hozzá) bejött, de nézhetetlenre zavarva, mint amikor egy csatornánál finomhangolással a vételi sáv szélére tekered, fut, szemcsés, szinte felismerhetetlen, talán a hang nagyjából jó volt.
A videó csak azért kellett, mert a TV-m nem tudja a teljes csatornakiosztást és jó pár csatornát így nem tudtam behozni rajta. Ezeket a videón állítottam be és azon keresztül néztem őket a TV-n. Miután a videómat kilőtte a digi - és újabb csatornákat rakott nekem elérhetetlen helyre -, beszereztem ezt a vevőt, hogy majd akkor ezzel nézem. Mondjuk, ha tudom, hogy az AV-n kell összekötni, akkor más megoldást keresek, mert így talán ugyanaz a gond, mint a videónál.
Este azért csinálok fotót és kipróbálom máshol a vevőt, hátha nem kell így 28 év után lecserélni a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged