Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
azbest #16733 üzenetére
Köszi, kb. én is erre jutottam. Ezek az USB-s megoldások nekem gyanúsan olcsónak tűntek, (nem is annyira elegáns...) összességében az esett le, hogy van velük szívás rendesen.
Az eddigi legjobb amit találtam, ez: http://www.tbsdtv.com/products/tbs6618-dvb-c-tv-tuner-ci-pcie-card.html
Kérdés, hogy a nem túl régi linuxos sw működött-e valaha valakinek probléma nélkül, HD adókra is?Pár évvel ezelőtt a nem is alsókategóriás analóg digiző kártyáim windows-only szoftverei botrányosan hulladék minőségűek voltak, azóta szkeptikus vagyok. Ha ez tényleg pöpec bedugom-és-működik vasak, miért csak Kínából lehet rendelni, egész Európában ne lenne rá igény?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #16733 üzenetére
Pár hsz-szel feljebb pont ezt kerdeztem. Nekem másodlagos a linux támogatás és ahogy olvastam a régebbi az Win alatt mukodik rendesen mig a Mygica nem.
Ebbe valaki meg tud erositeni? Az árakból pedig még 3$ lefaragható ha androidos alkalmazasban kérünk kupont majd ellőjük rá.
(1x lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged