- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
azbest #16733 üzenetére
Köszi, kb. én is erre jutottam. Ezek az USB-s megoldások nekem gyanúsan olcsónak tűntek, (nem is annyira elegáns...) összességében az esett le, hogy van velük szívás rendesen.
Az eddigi legjobb amit találtam, ez: http://www.tbsdtv.com/products/tbs6618-dvb-c-tv-tuner-ci-pcie-card.html
Kérdés, hogy a nem túl régi linuxos sw működött-e valaha valakinek probléma nélkül, HD adókra is?Pár évvel ezelőtt a nem is alsókategóriás analóg digiző kártyáim windows-only szoftverei botrányosan hulladék minőségűek voltak, azóta szkeptikus vagyok. Ha ez tényleg pöpec bedugom-és-működik vasak, miért csak Kínából lehet rendelni, egész Európában ne lenne rá igény?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #16733 üzenetére
Pár hsz-szel feljebb pont ezt kerdeztem. Nekem másodlagos a linux támogatás és ahogy olvastam a régebbi az Win alatt mukodik rendesen mig a Mygica nem.
Ebbe valaki meg tud erositeni? Az árakból pedig még 3$ lefaragható ha androidos alkalmazasban kérünk kupont majd ellőjük rá.
(1x lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest