Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
csendes
üzenetére
Hazaértem csinálok fényképet a takarásról. Két beton/kerámia kémény, fém tartalma nem hiszem, hogy nagy.
Ilyen kábelt használtam, 14 m hosszú két végén egy-egy aranyozott szép masszív F csatlakozó, ezután egy négyes osztó, majd F -> MCX csatlakozó, 4db RTL2832U tuner és vagy egy aktív usb hub, vagy egy-egy 30cm-s usb hosszabbító. Ez egy HP N40L-en fut, amikor virtuális gépen futott, akkor terheltség miatt volt minőségromlás, azóta Ubunut 12.04-re váltottam és nem tapasztaltam ilyet.A rézszál és a külső köpeny között nincs érintkezés, egy klíma kültéri része alatt megy el a kábel, máshol elektromos eszköz közelében nincs.
Botantennát próbáltam, de ha elmentem előtte, akkor zavart volt a kép. Sőt anno amikor az asztalomon volt a tuner, akkor is zavarta a mozgás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann