- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Baaraanz #15004 üzenetére
Nem kell aggódni, mi itt egymásért vagyunk.
Tehnap amúgy éjjel kettőig olvasgattam ezt a témát, mert feszeget a dolog, hogy dvb-t tunerem is van, tp-link wdr3600-as routerem is van, ráadásul openwrt-vel, másoknak már megy is vele a dolog, lehet megcsinálom, de nem is nekem lenne érdekes, hanem a szülőknél, ahol TV nincs, de hármójuknak 3 gépe van, szintén ugyanilyen routerrel, na oda jó lenne....
Amúgy viccen kívül jó megoldás ez a műholdvevős dolog, előfizetve van 60-70 magyar csatorna, én úgy csinálom, hogy a dvb-t tunerem kiiktattam, egy Vu+ duo kéttuneres műholdvevőm van a másik szobában, ott azt néznek amit akarnak, én meg itt a műholdvevő webes felületéből arra a csatira kattintok, amelyikre akarok, vlc ablak nyílik, és nézem a jobb alsó sarokban.
wassermann: ne aggódj, tudom, hogy mellénézted.
Amúgy azért is írtam, hogy manapság már lehet Cloud Iboxot venni, mert ez a dreames dolog sokéves ár már, jó a készülék, nekem is volt, de ma már kevesebbért vannak ugyanennyit tudók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest