- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
roomi
tag
válasz
Kernel
üzenetére
Köszönöm. Különben előtte UPC volt. És ilyen jellegű próbléma nem volt. Azért nézek ilyen értelmesen a fejemből. Na most a digi optikai kábelen viszi a jelet a modemjébe. És a modemből koax szal viszi tovább a jelet.Na most ha a modemből induló 1 db koax kabelt osztás nélkül a dvd felvevőbe -/DMR EX795 Panasonic és ez egy 100+ os felvevő volt amikor vettem kb.2 éve/ - viszek akkor mi lesz a digi setupbox szal. Oda is kell jel. Így kénytelen osztani az ember. Tegyek be egy erősítőt,egy henger alakú szart a a koaxra mielőtt bedugom a felvevőbe?? Nem egészen értem amit írtál a scarttal kapcsolatban meg a tv vel. Most esetleg akkor mit csinálhatnék jobban,máshogy onnan kezdve ,h kijön 1 db koax a digi modemjéből. Ezt el kell vinni egy digi setup boxba (a digi film miatt) ill készítünk felvételeket dvd felvevővel aTV adásokból. A dvd felvevőn egyszerüen nem tudok digitális jelet hangolni. Próbáltam: francia, kelet europai, ny europai stb. váltásokkal különböző frekvenciákon kereseni, de semmi. Jó lenne ha a kis hangyákat meg tudnám szüntetni, ha felvételt készítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Jackson elektromos gitár
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest