Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Akkor bele kell nyugodjak, hogy, ha nem egy adóról van sugározva akkor nem lehet rögzíteni és nézni is egyszerre a 2 csatornát...
Ami a kódolást illeti én nem arra gondoltam, amire te, hanem ezt az mpg2 kódolást értettem kódolás alatt, hogy mennyire nehézkes, mert csak az ASTM játsza le, (amivel rögzítettem) azon kívül semmi. Átkonvertálni avi-ba pedig megint csak nem egy sétagalopp...
A két ajánlott progiból épp az előbb telepítettem az utóbbit, de az se talált semmit, amúgy meg a törést rosszul adták meg, így megnyitás után nem sokkal ki is lép. De a menüje is elég bonyolultnak tűnt a sok beállítási lehetőséggel, azzal se boldogultam. Az előbbit még nem próbáltam, de mindjárt.

Más, az AXN-t épp ma vették el, mert lejárt a promóció, így már az is újra le van kódolva... Kár, hogy nem csinálnak mindig ilyen kódolatlan adást a különböző - amúgy fizetős - csatornákkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann