Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi
üzenetére
Pedig a kockázás és szétesés tapasztalatom szerint antennagond, illetve jelgyengeség miatt szokott lenni, bár valahol olvastam már szoftveres problémákról is.
Egyébként a KMPlayer korábbi fejlesztője által készített PotPlayer is lejátszik minden felvételt, amit a MinDigTV-ről készítettem (az asztali vevővel), tunert is kezel, van 64 bites változata is. Továbbá az én gépemen DXVA-módban működik, így szinte nem is terheli a CPU-t, még HD-adásnál sem, az integrált GPU dolgozik helyette (Intel).
A tuner konfigurálása után parancsikonnal is indítható a TV, bár még nem volt módom tesztelni:

-
azbest
félisten
válasz
sazabi
üzenetére
Gondolom drivert telepítettél, mert a windows alapból nem szokta jól kezelni. A leírásomnál, amit linkeltél ott a legfrisebb ismert driver.
VLC playlisttel is képes kezelni a csatornákat, itt egy példa [link], ha nálad máshogy van a frekvenciakiosztás, akkor azt át kell írni a fájlban (és már neo fm sincsen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Proxmox VE
- Philips LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann