Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Samott #11614 üzenetére
"Felvétel egy csatornáról és a Time Shifting egy másik csatornán (opcionális)"
Szerintem ez akkor lehetséges, ha egy adott MUX-on (TP-n) belül van a két csatorna.
Magyarán: adott mondjuk a 354Mhz. Ezen ugye lehet akár 10 SD csatorna is. Nálunk azt hiszem pont ennyi van. Bizonyos boxok akár az egész MUX-ot is feltudják venni, azaz mind a 10 csatornát egyszerre és visszanézéskor te választod ki melyiket akarod nézni. Mindigtv-vel is lehet ilyen csinálni.
Tehát ha az m1, m2 a 354MHz-en van, akkor felveszed az m1-et és nézed az m2-őt.
Ha az m1 a 354-en van, az m2 a 794-en, akkor nem megy a dolog, talán ezért "opcionális".Nekem Golden Media 9080-asom van dvb-c tunerrel és elégedett vagyok vele. Az újabb softokkal már tud avit, mkv-t is játszani, de nekem még nincs ilyen sw-em.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest