- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
gabo9201 #10069 üzenetére
Én eddig nem figyeltem annyira. Csak pár alkalommal volt szükségem ilyen összefűzésre, ami utána ment átkódolásra és akkor nem figyeltem. Viszont rémlik valami, hogy itt a fórumon valaki csinált egy parancssoros TS-vágó programot és még a forráskódját is közzétette.
Most kipróbáltam két eltérő streamet is összefúzni TC-vel...érdekes volt... Sima lejátszásnál nem volt gond, csak a második rész kezdetekor kicsit beszürkült a kép. Ami meglepett az a helyzetjelző csúszka volt. Eleve rosszul írta ki a videó hosszát és amíg az első rész ment addig a képernyő bal felén mozgott, majd hirtelen átugrott a jobb félre a videó közelgő végét jelezve. Esetleg lehet köze a wikipedias cikkben leírt Continuity counter-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Gurulunk, WAZE?!
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged