Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Megtaláltam ezt a német oldalt én is és szerencsére elég jól tudok németül, így fordító se kell, de sok olyan dolog nincs benne amit nem is tudom mire szolgál..Ezért is gondoltam aki már talákozott ilyen verzióval az el tudja mondani hogy a minden nap használatot hátráltató opció közül mit nem lehet elérni (gondolok itt a felvételre, csatornalista szerkesztésre,, frissítésekre stb). Amire viszont rájöttem hogy érdemes lesz 1-2 felvételi opció, és beállítás miatt kiadni a 15eurot a dvbwiever pro-ra... Ráadásul elég egyszer megvenni, mivel erre frissítések is ingyenesek... Minden esetre ki fogom próbálni azt amit hozzá adnak, maximum 2x állítom be majd a csatornákat.
-
zhagyma
őstag
Köszönöm a kapcsrajzot, a magyarázatot megértettem. Egyértelműen látszik, hogy az RF bemeneten a jel egyenáramú szempontból a testre kerül.
" ... Rajz annyiból nem egyszerű eset, hogy a tunerek régóta már csak 1 db alkatrésznek számítanak, vagyis komplett csere-bere van, javításról nem szól már a dolog. ... "
Régóta keresem a Samsung LE40B530 LCD Tv tuner kapcsolási rajzát (1 éve). Gondolom ez is cserealkatrésznek számít és valahány Samsung szervízkönyvet letöltök az internetről, mindegyikben csak egy üres blokk a tuner. Nincs esetleg ötleted, hol lehetne kapcsolási rajzot szerzni hozzá?
-
zhagyma
őstag
OK. Nem antennatápos PC-s USB tunereim vanak és mindegyik "szakadás" ként viselkedik. Ebből általánosítottam ... Ez most komolyan érdekelne. Tudnál linkelni egy olyan szűrőt amelyben egy tekercs egyenáramú szempontból rövidrezárja a jel / test vezetéket egy RF bemeneten és használják tunereknél. A párhuzamos LC rezgőkörről nem gondolnám, hogy ebben az esetben használnák.
-
ati2
őstag
Köszi, majd megnézem, mert nem nálam van a moncsi, a leírásban már találtam a kézi hangolásnál DTV váltást, csak kipróbálni nem tudtam még. Szívás, ha csak T tuner van benne, mert digikábelhez kellett volna és akkor ugrott a jobb minőség + EPG
.
Csak tudnám minek koptattam a pofámat, hogy várjanak a vásárlással még egy picit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest