Aktív témák
-
rgb7
tag
Nem lesz rosszabb hányszor írjam! Az a baj, hogy pontagyú vagy! Szeressétek az Atomic Kitten-t!
-
rgb7
tag
Figyelj apa most néztem a képedet:http://naras.atw.hu/DVkamkep.jpg
Az én tunerem, hogy legyek szerény ''enyhén'' jobb képet csinál! (nem állóképet)
De hagyjuk, legyen csak igazad, és aludd ki jól magad, mert nyűgös vagy látom! -
rgb7
tag
Mindenki aki kicsit is ért a gépekhez, nem az mondja hogy Pentium 4 hanem, hogy P4, hogy rövidítsen! Én A TV tuner kártya helyett használom a tuner szót. Ok. legyen neked kiskarácsony: A TV tuner kártyámon lévő TV tuneren tényleg nincs a nagyfrekvenciás inputon kivűl RCA kompozit vagy S-Video! Gyenge a kötözködésed, te is tudod!
-
fv
csendes tag
Az a baj veled rgb, hogy hülyeségeket beszélsz, és még paraszt is vagy. Mielőtt leugatsz valakit, gondolkodj egy kicsit! Ha nem megy, akkor meg olvasgasd a fórumokat!
Ez a kép ilyen fényviszonyoknál nem tűnik nagyon fosnak ám. (http://naras.atw.hu/DVkamkep.jpg)
De ne csapjuk be egymást! Ez sose volt mozgókép! Ez egy egy megás állókép, nem?:Y
DV kamerával nem kell fényképezni, mert az ilyen lesz. De a mozgókép is csak akkor király, ha sok fény van, és hozzáteszem, hogy képről képre vizsgálva mindig találni fogsz tömörítési hibákat.
Sok érdekességet olvashatsz itt: http://www.gaia.hu/dv.htm -
dabadab
titán
Az van, hogy a kartyadon a tuner az, amibe az antennad dugod, es arra valo, hogy a sok jel kozul kiszurje azt a csatornat, amelyik kell neked.
S-video meg kompozit inputnal nem kell tuner, mivel ott csak egy ''csatorna'' van.
Ertem persze, hogy mire gondoltal, de ha mar igy osztod itt az eszt, akkor ne legyel mar ilyen pongyola. -
rgb7
tag
A tuneremen s-video és kompozit benetet használom a video-átvételhez! Mi az, hogy keverem? Hogy érted? Aludd ki magad jól, mert látom nyűgös vagy!
-
dabadab
titán
Sotet van, emiatt zajos a kep, es teljesen normalis a CCD-s dolgoknal (pl itt van az utodjanak a bonceredmenye ([L]http://www.camcorderinfo.com/content/jvc-gr-d33-camcorder-review.htm[/L]), nezd meg a Low Light Performance resznel, hogy mennyivel szmotyisebb a kep keves fenynel, mint az oldal tetejen levo, jo fenyviszonyoknal keszitett darab). Let the sunshine in, aztan mindjart jobb lesz :)
-
dabadab
titán
Akkor fejtsd ki, hogy
1. ha FW-n bitrol bitre atviszed azt, ami a kazettan van, az miert lesz rosszabb, mint ha azt eloszor atalakitod analogra, aztan megint vissza digitalisra?
2. ha olyan bazi tapasztalt vagy, akkor miert kevered az S-Video v. kompozit bemenetet a tunerrel? -
rgb3
csendes tag
Sajnos Fw kártya csak ilyen gagyi képet ad, használj inkább tunert, na ezzel már tűéles képet kapsz!
-
Naras
őstag
Na itt van egy kép. Ezt FireWire-n vettük át DV compress. Win Movie Maker 2.
Ez korrekt egy Dv kamerától minőségre? Nincsen benne tömörítési hiba a JPg miatt, ez ilyen...
http://naras.atw.hu/DVkamkep.jpg -
Naras
őstag
Na?
-
Naras
őstag
sajons nem nagyon tudok képet berakni, mivel fel már nem úgy veszi, ahogy okkor látom, ott már valahogy szétmossa az egészet
-
Naras
őstag
Na, senki más nem szól hozzá?
-
Naras
őstag
Majd megnézem egyik ismerősöm kameráját, neki a régi sorozatból van egy ilyenmi JVC-je, aztán ha annál nem jelentkezik, akkor go vissza a boltba.
-
fv
csendes tag
Sziasztok!
A kazettán semmi sem múlik. Az vagy rossz vagy jó. Hogyha olyan a zaj, mintha VHS vagy Hi8 lenne, akkor az azért van, mert sz@r a kamera (mármint egyáltalán a JVC) és/vagy nagyon alacsony volt a megvilágítás.
Ha viszont valami, különleges ''digitális'' zajt látsz, akkor vidd vissza a szerkentyűt, és kicserélik.
Szerintem.
amúgy nekem SONY TRV33 van
[Szerkesztve] -
tray
aktív tag
A köv. fórumban van 2 kép, azt kérdem, hogy nálad is hasonló a zaj?
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=63069&arc=f
Mert ha igen, akkor azt valószínűéeg a digitalizáláshoz használt eszköz okozza. Azt tudom mondani, amit az előttem szólók is, végy fw-t! -
Naras
őstag
válasz
agrarfiatal #15 üzenetére
Nekem TDK kazi van benne, de igazából nagyon negatív tapasztalatom nincsen, viszont ami még nincsen, az viszonyítási alap, úgyhogy igazából asszem sokat nem segítettem:)
-
lepence
tag
Ez nagy valószínüséggel kazetta hiba.
pana ds120
[Szerkesztve] -
Naras
őstag
uhhh... azt nagyon megköszönném...:)
-
Naras
őstag
De ha meg télleg az S-Videó hibája, akkor a menüt miért tisztán és élessen jelenítni meg? Ja és nektek milyen kamerátok van? Leginkább az érdekelne, hogy ilyen típusúval kapcsolaban mi a tapasztalat.
-
Naras
őstag
ja, hogy ez idézet... ok, akkor sorry...:)
ja, és LoL (:))) -
Naras
őstag
Amúgy egész türhető képe van ám S-Videón keresztül is, mondom, hogy a Menünek pl tökéletesen gyönyörű éles képe volt, csak az érzékelt képek ''zajosak''
-
Naras
őstag
Most olvasom az aláírásodat és látom, hogy hülyeségeket írsz. Belesütnek 4Gb bad sectort mi? honnan vetted ezt a baromságot? Egyszerűen csak a 80gb számításánál 1000-ret használnak váltószámnak, a géped meg 1024-gyel számol... nekem is van 2 db 120as winyóm, mindkettőböl nagyjából 116ot lát tisztán... ha a wincmd-ben fellül, ahol kb-ban írja ki is szar a méret, akkor gáz van.. de biztosan nem direkt mód csinálják szarra... amúgy az 80 000 000 000 byte tulajdonképpen, ami 74.50580596923828125 Gb, ha pontos akarok lenni, tehát teljesen kóser...
[Szerkesztve] -
Naras
őstag
Mert nincsen FireWire-m, a kamcsi meg nem USB-s, és hát így marad ez a megoldás, bár valszeg beszerzek majd valami FW cuccost, mert ez így télleg nem a legjobb.
-
Naras
őstag
Az a problémám, hogy amikor TV Tuneren keresztül S-Videóval, vagy máshogy rákötöm a gépre a kamerát, és nézem a képet, nem egy tökéletes, szép éles képet kapok, frankó színekkel, hanem ilyen kissé fakóbb, a többitől eltérő képpontok mászkálnak össze vissza a képen (zajos a kép, vagy hogy hívják ezt). Azt hittem, hogy ez a tuner, vagy az S-Video(analóg) jelátvitel hibája, de rá kellett jönnöm, hogy nem így van, mikor behoztam a menüt és annak teljesen tökéletes, szép képe volt. A kis LCD-t nézve persze ez nem látszik, de mintha ott is felfedeztem volna ezt kicsiben. Ez a jelenség általános a DV kameráknál, vagy ez a típus lehet ilyen (JVC GR-D23E), az érzékelők ilyen módon tudják feldolgozni a színeket, hogy előfordulnak hibák, vagy hibás a készülék? Szívesen fogadom mindenféle tapasztalatotokat, észrevételeteket, hozzászólásotokat. Előre is kössz, Üdv, Naras...:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest