Aktív témák
-
Dragon8888
tag
UPPP!!!!
-
beencee
őstag
válasz
Dragon8888 #37 üzenetére
Mél ment.
-
Dragon8888
tag
Up!
-
Dragon8888
tag
Uppantyú!
-
Dragon8888
tag
UPP!!!!
-
Dragon8888
tag
na coval egy ma regeli up!
-
Dryman
őstag
Mester!
Ne vedd sértésnek, de a lapban szereplő Duron processzorok soha sem voltak +jelöléssel számozva! az 1200MHz-es Duron az 1200-as Duronnak nevezték még a boltokban is!
Itt nem az AMD számozásáról van szó, hanem arról hogy az ECS EliteGroup mint gyártó, egy fantázianevet adott az integrált processzoros alaplapjainak messze elrugaszkodva a valóságos teljesítménytől!!!!
1200MHz Duront azért ne hasonlítgassunk már össze teljesítményben egy 1800+Athlon XP-vel, mert ugye ez egy kicsit mókásan hanzik
A Te lapodban egy 1200MHz-es Duron dolgozik, szinkronban járatva a DDR-ekkel!
Ha felteszel egy Everest-et láthatod sajnos azt is hogy a DDR ramokat a 200MHz-es Duronra jellemző FSB-nek megfelelően 200MHz-es órajelen járatja a lap, ez ugye elég furcsa dolog mert ha teszemazt beteszel a lapba egy 266MHz-es Ramot, még az is nagyon rediundáns a rendszerednek!
Ja és biosból sajnos nem lehet állítani a ram sebességén még ha nagyon akarnád akkor sem!
Mint mondtam nem üzletrontásnak szántam a mondandómat, és itt jegyzem meg hogy reális árban árulod a cuccot, és javaslom mindazok figyelmébe akik miniATX vagy bőrőnd PC-t szeretnének fabrikálni, mert Integrált processzoros lapból ez a legkisebb piacon fellelhető példány, természetesen a barebone-os via-s cuccokat kivéve! -
Lőre
tag
A leírásomban nem állítottam hogy 1800-on fut a processzor,mindössze azt ítam le ami a lapon is fel van tüntetve. 1800+. Aki járatos egy kicsit a hardverek világában azt nem lepi meg ,hogy az AMD egyéni elképzelése alapján túlszámozza a processzorait. A mellékelt linken pedíg világosan olvasható ,hogy 1,2 Ghz en császkál a proci ,tehát nem állt szándékomban a megtévesztés.
Gondolom ha boltban vásárolsz ,te is 2+-os 3,5+-os stb néven kérsz az eladótól és nem lep meg hogy valójában nem annyi a valós órajele. -
Dryman
őstag
válasz
Dragon8888 #27 üzenetére
Győrben van a cucc, de a postaköltség spórolása végett utalsz a számlámra 4570Ft-ot és már küldöm is a lapot, postaköltség így 570Ft, és nem az utánvételes 1640.....
Ennyit tudok tenni az ügyben, ha kell jelentkezz, vagy írj egy mailt! -
erdeya
senior tag
Esetleg egy Matsonic alaplap 1600+ XP-vel?
Fogadja az SD és DDR ramokat is. Memóm nincs -
beencee
őstag
válasz
Dragon8888 #24 üzenetére
Csőváz.
Igen, kereken ezres Duron. Nem tudom, én nem próbáltam húzni.
-
Dryman
őstag
válasz
Dragon8888 #23 üzenetére
Lőre alaplapja kifogástalan, csak amit Ő 1800-asnak ír, az egy jellemző tulzás az ECS-től, ha jobban megnézed a cuccot abban a lapban integrált azaz fixen beforrasztott Duron processzor van méghozzá azt hiszem az A jelzésű 1000MHz, a B jelzésű 1100vagy 1200MHz, a C jelzésű mert oyanom nekem is volt egy 1300MHz Duront rejt valójában!
Az én 7.5C lapom 1300-as Duronnal volt szerelve és valóban 2000+PRO-t írt ki a biosa!
Mivel ezeken a lapokon nem lehet állítani a CPU paramétereket, a gyártó olyan fantázianévvel illeti a lapot amivel csak akarja, így Lőre alaplapja valóban 1800+PRO-t írhat ki, ami valójában egy 1200MHz-es Duron!
Max 64MB Ramot lehet kijelölni a videóvezérlőnek a rendszermemóriából!
Ezt nem üzletrontásul írkálom, csak némi tapasztalat!
Ami az én ajánlatomat illeti, mind két lapom SD-Ramos, megpróbáltam keresni neked valami képet vagy infót róla, de a matsonic már levette a honlapjáról!
SD-s a kicsike, így nem szükséges a DDR égető beszerzése!
Bővebben: link -
beencee
őstag
Akkor 1000-es Duron már nem játszik?
-
Lőre
tag
itt láthatod a részleteket.
Lőre
tag
válasz
Dragon8888 #1 üzenetére
Van egy eladó nem fiatal de működőképes alaplapom integrált 1,8+os processzorral és integrált videókártyával ,valamint hanggal.+a proci ventillátor
A monitorcsatlakozója cserélve volt de semmi gond vele egyébként.
Ha érdekel szólj !
Tárgyalási alap legyen mondjuk 10 k. -
BandiT
őstag
válasz
Dragon8888 #1 üzenetére
Hi, válaszoltam Neked, ide a RAMBUS memókkal kapcsolatban:
Dragon8888
tag
egy mai uccso up!!!!
-
Dragon8888
tag
Na kis változás bármilyen 1 ghz feletti proci + lap érdekelne!
-
Dragon8888
tag
Irjatok skacok fontos lenne!
-
Dragon8888
tag
Na egy up ma!
-
Dryman
őstag
válasz
Dragon8888 #9 üzenetére
Az ECS lapon csak tüskesor van az integrált lannak, kellene valamiféle kivezetés hugy az RJ 45 típusú hálózati kábelt be lehessen dugni...., ellenben a matsonic lappal, ott van alaplapi kivezetés!
A lapok azt hiszem egyéb tulajdonságaikban teljesen egyformák! -
Dryman
őstag
válasz
Dragon8888 #5 üzenetére
AMD-s SD-ramos alaplapok:
-ABIT KT7A sd-ramos AMD-s alaplap, támogatja az Xp processzorokat is! 4K
-ECS Elitegroup K7SEM rev 1.0 max 64MB integrált videóvezérlő, integrált hang, és alaplapi tüskesorról kivezethető integrált RTL8139C Lan vezérlő, a lapon van AGP port is,és tudja az Athlon XP-ket kezelni! 4K
-Matsonic MS 8308EP(266) integrált max 64MB videóvezérlő, integrált hang, integrált Realtek hálókártya, Az alaplapon van AGP foglalat is, és szintén tudja az Athlon XP-ket fogadni 4K
256MB/133MHz SD-m is van 4,2K
128MB/133MHz szintén SD-ram 2K/db (asszem 3db)
itt meg találnál a lapokhoz Duront!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Meme
aktív tag
válasz
Dragon8888 #6 üzenetére
belinkelnem en, de mar mind1, aladta ma ha jol lattam.
de azert
Meme
aktív tag
válasz
Dragon8888 #1 üzenetére
ajanlom a keresot!
Rophka arul 12 ert full integralt matx nforcos lapot es 1,3as trbredet -
Dryman
őstag
válasz
Dragon8888 #2 üzenetére
Alaplapom az lenne is SD ramosból mikroATX lap int videoval és audióval, vagy normál ATX méretű Abit KT7A. procim az sajnos nincs jelenleg, de valaki árult itt a fórumon egy csomo 850-es Duront, az nem lenne jó?
-
Dragon8888
tag
Appantyú!
-
Dragon8888
tag
A címben említett cuccok érdekelnének lehetőleg 1ghz vagy afelett!
Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest