Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Rusy
tag
A hétvégén kicseréltem egy ECS KT333 alaplapban egy ideiglenesen berakott Duron 600-as procit, egy Barton 2800+ -ra. Először azonnal megfagyott a Windows XP indulása közben, majd miután levettem a hűtőt, és megigazítottam, utána egy darabig hiba nálkül ment. Azóta viszont teljesen rendszertelenül megfagy a következő hibaüzenettel: Page Fault In Non Paged Area. A proci idle 51 fokos, egy Spire Falconrock hűtővel, de terhelve sem megy 56 fölé. A gépben csak a proci változott, semi más. A Prime95 például tegnap hiba nélkül ment egy órát, viszont pl az éjjel DVD rebuilder közben fagyi volt. Újra telepítés nem volt.
Valakinek valami ötlete?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest