Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Rusy
tag
Köszönöm a tippeket, meglett a hiba. A memőria nem volt bepattintva a foglalatába rendesen.
-
wassermann
addikt
Én egy A7V880-ban szenvedtem hasonlóképp, egy Barton-magos Sempron3000+ -al, egy simán működő XP2000+ -ről történő váltás után.
Végül arra jöttem rá, hogy 10%-al több magfeszt kell állítanom a BIOS-ban
annál amit a proci kérne automatikusan magának. Így 1,75V-on picit még húzható is, de ami a lényeg, hogy nem fagyogat! -
ArGab
őstag
BIOS mikori? Memória milyen?
Én megpróbálnám feltenni a legfrissebb BIOS-t, és eután futtatni egy Memtestet. -
Rusy
tag
A hétvégén kicseréltem egy ECS KT333 alaplapban egy ideiglenesen berakott Duron 600-as procit, egy Barton 2800+ -ra. Először azonnal megfagyott a Windows XP indulása közben, majd miután levettem a hűtőt, és megigazítottam, utána egy darabig hiba nálkül ment. Azóta viszont teljesen rendszertelenül megfagy a következő hibaüzenettel: Page Fault In Non Paged Area. A proci idle 51 fokos, egy Spire Falconrock hűtővel, de terhelve sem megy 56 fölé. A gépben csak a proci változott, semi más. A Prime95 például tegnap hiba nélkül ment egy órát, viszont pl az éjjel DVD rebuilder közben fagyi volt. Újra telepítés nem volt.
Valakinek valami ötlete?
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kriptovaluták és az adózás
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- 6-7 gen i5 T procik
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest