-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSVT
újonc
válasz
Multibit #1459 üzenetére
Nálam sajnos egy ilyen fájlszerkezet a NAS-on pl. volume1Í/Dune/Films/Divx/Batman/batman.avi nem múködik a yaDis-sal ha a filmkönyvárnak a Films-et adom meg (mint a Zappitinél) , itt azt írja ki, hogy az adott könyvtár nem tartalmaz filmet. A Zappitinek ez nem gond. Ha filmkönyvtárnak a Divx-et adom meg már működik.
Nálam a Zappitinél elfogadott évszám megjelenítés sem stimmel ,de igazából ez lényegtelen, nem a Zappiti vagy a yaDIS elsőbbsége a lényeg.
Nem értem miért nincs egy profi katalógizáló program a Dune alá. Szívesen fizetnék is érte. (Megvettem a Zappiti 29 Eurós verzióját is, az sem olvassa az új fájlokat, kezdek belehülyülni.) -
PSVT
újonc
Ismét köszi, hogy segítesz. A Plex végül kiesett nálam, függetlenül a emplexer-től. Némi kutakodás után rájöttem, hogy a BDMV, ISO, VIDEO_TS fájlokat nem támogatja és nem is akarja, amikből nekem van bőven.
A yaDIS működik, csak a trónok harcánál akad ki, ott is a technikai információk s04e01 összegyüjtésénél, ez az évfolyam full hd-ben van meg, mintha az 5GB-os mkv fájl nem tetszene neki, mint epizód.
Esetleg mások okulására: "természetesen" a Zappiti és a yaDIS kívánatos fájlszerkezete és elnevezése nem egyezik meg. A Zappitit nem zavarja a sub-subfolder, a yaDIS így nem működik. A Zappiti szereti a cím után a megjelenési évet, a yaDIS-t megzavarja.
Jó lenne rájönni, mi a franc baja van a Zappitinek, egyébként több napi munka a kb 1500 filmet átnézni, könyvtárakba rendezni, átnevezni majd renszerezni a yaDIS-hoz. (ami egyébként semmiven nem tűnik roszabbnak, mint a Zappiti)
Ha lenne még valakinek ötlete, tényleg nagy segítség lenne..
-
PSVT
újonc
Szeretnék segítséget kérni, hátha van valakinek ötlete.
Kb. 5 éve használom a Dune-t és NAS-t egy hálózaton. Jelenleg meghülyült az évek óta gond nélkül futó Zappiti (2.8.15). A scanneléskor új filmet vagy sorozatot nem hajlandó scannelni, de ha egy régi sorozathoz teszek új részt, azt berakja rendesen borítóval együtt. Természetesen az elérési utakat ellenőriztem, nem változtattam semmit (de mint írtam a régi sorozat új epizódját látja is, de új sorozatot vagy filmet nem). Leszedtem, újrainstalláltam a Zappitit, semmi. Leszedtem újrainstalláltam az egyel régebbi verziót (2.8.14) semmi változás, majd vissza a 2.8.15-öt, de semmi. Új filmet vagy sorozatot nem keres. A régi filmek és sorozatok indulnak a Dune-ról.
Gondoltam, megérett a csere kipróbálom az Plex+emplexer-t. A Plex a PC.n tette a dolgát. Az emplexer 1.0.t telepítve a sorozatokat látja a Dune gond nélkül (info gombbal kiadja szépen a metaadatokat), a filmeknél viszont kiírja, hogy olyan területre akarok csatlakozni ahonnan nincs válasz. Már a borítókat sem tölti be. A Google szerint ez mással is előfordult, megoldás a 2.0. Erre telepítem a 2.0-t B3 ahol látja a filmet és a sorozatot is hibátlanul, de csak borítók, bélyegek formájában, rákattintva indul a film,de info gombra nem reagál, adatokat, tartalmat nem látok a filmről.
Semmi baj, akkor legyen a yaDIS, telepítem, indul, kezdjük a sorozatoknál. az első 5-öt beszkenneli, majd a Game of Thrones-nél lefagy a yaDIS. Újraindítom szkenneltetem ismét a Trónokat, erre ismét lefagy. Elegem lett, egy hete kínlódok. Van esetleg valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest