Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PSVT

    újonc

    Szeretnék segítséget kérni, hátha van valakinek ötlete.

    Kb. 5 éve használom a Dune-t és NAS-t egy hálózaton. Jelenleg meghülyült az évek óta gond nélkül futó Zappiti (2.8.15). A scanneléskor új filmet vagy sorozatot nem hajlandó scannelni, de ha egy régi sorozathoz teszek új részt, azt berakja rendesen borítóval együtt. Természetesen az elérési utakat ellenőriztem, nem változtattam semmit (de mint írtam a régi sorozat új epizódját látja is, de új sorozatot vagy filmet nem). Leszedtem, újrainstalláltam a Zappitit, semmi. Leszedtem újrainstalláltam az egyel régebbi verziót (2.8.14) semmi változás, majd vissza a 2.8.15-öt, de semmi. Új filmet vagy sorozatot nem keres. A régi filmek és sorozatok indulnak a Dune-ról.

    Gondoltam, megérett a csere kipróbálom az Plex+emplexer-t. A Plex a PC.n tette a dolgát. Az emplexer 1.0.t telepítve a sorozatokat látja a Dune gond nélkül (info gombbal kiadja szépen a metaadatokat), a filmeknél viszont kiírja, hogy olyan területre akarok csatlakozni ahonnan nincs válasz. Már a borítókat sem tölti be. A Google szerint ez mással is előfordult, megoldás a 2.0. Erre telepítem a 2.0-t B3 ahol látja a filmet és a sorozatot is hibátlanul, de csak borítók, bélyegek formájában, rákattintva indul a film,de info gombra nem reagál, adatokat, tartalmat nem látok a filmről.

    Semmi baj, akkor legyen a yaDIS, telepítem, indul, kezdjük a sorozatoknál. az első 5-öt beszkenneli, majd a Game of Thrones-nél lefagy a yaDIS. Újraindítom szkenneltetem ismét a Trónokat, erre ismét lefagy. Elegem lett, egy hete kínlódok. Van esetleg valami ötletetek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák