- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowrider64
csendes tag
Lehet milliós értékű erősítőd egy jó forrás készüléknek a DAC-ja mindig SOKKAL jobb hangot produkál mint maga az erősítőé ! ! ! Szerény véleményem szerint ezért találták ki a "Bypass" funkciót . Az erősítő átengedi a hangot és nem avatkozik bele a konvertálásba csak a hangerőért felel .
Ha gondolod belinkelem a szakmai leírást/véleményeket , de a tapasztalatom is ezt igazolja .Amikor a beállítást hagytam "HD hang engedélyezése " funkción közel sem volt olyan szép a sztereó hangzás mint amikor át állítottam "kódolás PCM-re" !
Miért ? Azt nem tudom !De ez a probléma már megoldódott !
A másik két kérdésben viszont teljesen tanácstalan vagyok és végtelen hálás lennék BBéci ha ebben bármilyen kis segítséget tudnál adni ! ! !
KÖSZÖNÖM ! ! !
-
lowrider64
csendes tag
Ezek szerint nem tudtok segíteni .
Azért KÖSZÖNÖM !
-
lowrider64
csendes tag
Szóval a lejátszó így volt beállítva :
Beállítás - Hang : Digitális hangkimenet - HDMI (HD hang engedélyezve)
Digitális hang feldolgozása - PCM dekódolás - ha jól tudom ez a beállítás kell , hogy analóg kábellel tudjam használni a DAC-ját . Át váltottam "Bitstream"-re , így most már van DTS HD MSTR , stb.
Zene hallgatáskor ha használni akarom a DAC-ot mindig át kell állítani PCM dekódolásra ?
Hang dekódolás (csatornák száma) - 5.1
Max. mintavételi frekvencia HDMI kimeneten - 192kHz
HDMI hang - Bekapcsolva
Stb.Amennyiben lehetne még lenne két kérdésem .
Ha át váltok a DAC-ra zene hallgatáskor ez az erősítőn a "CD" beállítás a TV kiírja , hogy nincs video jel .
Állandóan vissza kell kapcsolni BD-re az erősítőn , hogy tudjak keresni a mappákban .
Hogyan tudom azt orvosolni , hogy "CD" menü alatt is lássam a mappákat ?Egy 2Tb-os merevlemez volt az előző (Dune HD Base 3D) gépemben .
Mivel eladtam így egy külső házba került a vinyó , másoltam rá BD filmeket a számítógépemről be tettem a Duo4K-ba és nem látja ebben a mappában "HD Film 1x" (üres mappa) .
A régi , rajta lévő BD filmeket viszont igen azok ebben a mappában vannak "HD Film" .
Még nincs beállítva a hálózat ! A Base-ra azon keresztül másoltam mindent .CSAK ennyi lenne .
Segítőkész válaszokat előre is NAGYON köszönöm !
Köszönöm !
-
lowrider64
csendes tag
Valaki tudna segíteni ?
Új Dune HD Duo 4K minden rendesen be van állítva (szerintem) és nem tudom elő csalni belőle "HD" mangokat (DTS HD MSTR , stb).
Az erősítő CA 751R V2 a HDMI kábel Audioquest Carbon .
Firmware frissités is meg volt .
Segítséget , ötletet , tippet KÖSZÖNÖM !
Akár privát segítséget is örömmel veszek ! ! ! -
lowrider64
csendes tag
Sziasztok !
Van valakinek valamilyen tapasztalata az új DUNE HD DUO 4K-val kapcsolatban ?
Minden nemü információt megköszönnék ! ! ! -
lowrider64
csendes tag
válasz
anonym1s #1599 üzenetére
Igaz , hogy én egy Xtreamer Prodigy Silverben lévő Western Digital Caviar Green 2TB-os vinyot (ami abban lett formatálva és particionálva) tettem bele egy Dune HD Base 3D-be és nem formázott semmit sem hagyta az ntfs-t úgy ahogy van és simán fel is ismerte a particiókat is érintetlenűl hagyta , gondolom nincs nagy különbség ilyen téren a két készülék között . Semmi gondom nem volt vele és mindent ugyan úgy látott és kezelt ! ! !
Rettentő intelligens a DUNE ! ! ! -
lowrider64
csendes tag
Sziasztok !
DUNE HD BASE 3D tulajdonost keresek aki profi a készüléke használatában és tudja mi az a reg.kártya és hogyan kell regsztrálni , stb !
Aki tud kérem segítsen ! ! ! Hálás lennék érte !Ha lehet privátban : lowrider@hdsnet.hu
Köszönöm .
Mitya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest