Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Raspberry Pi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoryHu
aktív tag
Akinek a cikkben említett AOC Agon Q27G2E/BK monitorja van, szívesen vennék róla tapasztalati véleményt.
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Mustaros
aktív tag
Végre nincs csodaszemüveg
-
nessh
tag
Csak jelzem hogy az említett "AOC Agon Q27G2E/BK" monitor máshol olcsóbb black friday nélkül is.
-
tibi34
tag
Nekem ilyen monitorom van. Játékra filmezni elmegy, minden másra rettenetes. Sok időt kell rászánni a beállításokra, de kínszenvedés a monitor alján található apró gombokkal. Olyan tipikus korai VA panel fílingje van. A mai felhozatalban nem ajánlom, még ezen az áron sem.
" Ha kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok. " +1 Hofi: " Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak."
-
yanna
addikt
A Samsung 870 ssd-t még mindig gyártják? Vagy beragad készlet lehet?
-
HantekDSO
junior tag
DUAL-RTX4060TI-O8G-EVO 176 890-ért? Ez mondjuk több helyen is (pl. Kazy, Alza) ~168 ezerért van, akció nélkül!
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
yanna
addikt
válasz donjohnson #9 üzenetére
Csak mert az ajánlós, vásárlós topikban mostanában nem nagyon kerül említésre.
-
yanna
addikt
válasz Acélfarkas #10 üzenetére
Régen minden sokkal jobb volt. Többek között az ssd is.
-
ledgeri
nagyúr
Amíg a samsung is az oldalán ezt nyomja, addig nem hiszem, hogy lenne új! (Szerintem beleálltak: olcsó gyártani, hogy megérje, nincs mit hova fejleszteni... vs az m2-sök, abból már jött ki x90-is... és találgtnak a következő szériáról.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ForRedGlory
félisten
Pardon! Mi dübörög?
-
v!ct0y
veterán
válasz ForRedGlory #14 üzenetére
A gazdaság
-
villamos
őstag
Az SSD - topic téma összefoglalójában a "kifejezetten nem ajánlott" típusok között foglal helyet. Persze a kérdés, hogy mi okból, az is lehet, hogy tavaly ilyenkor, amikor az összefoglaló íródott, egyszerűen csak túl drágának találták...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
herion
tag
Ilyen van lassan 9 hónapja, álló tájolásban 3. monitornak használom, feles osztásban, twitch, youtube szokott rajta menni leginkább.
Játék, film stb. nem próbáltam még, de nem is ez volta cél, arra van másik monitor meg tv.
Nekem egy viszonylag olcsó 3. monitor kellett böngészőre, 144-165Hz között, alacsony válaszidővel, erre célra tökéletesen megfelelt ez a cucc.
Asszem valami 61K körül vettem anno, annyit megért.[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
Én már fél milcsit el black friday-tem nagyrészt az alin, egyszerűen ha megéri nehéz abbahagyni a vásárlást.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Cs1csó
félisten
A Black Friday érdekes egy koncepció, nálunk már van "black friday hónap" is, a LIDL-ben a Black Friday pl. csütörtökön kezdődött stb. totál agyhalál ez az egész.
-
Trailblazer
veterán
Rettenetes a TBW-jük a Samsungoknak, ennek a levét iszom magam is. Erősen romlanak lefelé a százalékok. Legközelebb valami enterprise SSD-ket veszek, még ha drágábbak is.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Trailblazer
veterán
Ez nem Black Friday, ez egy nulla. Ahogy idehaza megszokhattuk.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #25 üzenetére
Az USA-ban a karácsonyi vásár előtti beragadt készlet kisöprése volt a cél. Nálunk nem. Csak sima lehúzás. Persze van pár valódi akció de az is megtervezett, úgymond "húzó" termék, ennek a menete: még fél évvel egy évvel előtte lebizniszelik, hogy egy adott termékből SOKAT rendelnek be (a szokásos rendelésekhez mérten extrém mennyiségben) és ezért jelentős kedvezménnyel tudják megvásárolni aztán ezt a terméket majd a "black friday" alatt akár még csökkentett árréssel is meghirdetik és így sikerül azt a terméket látványosan alacsonyabb áron adni mint korábban bárki. De csak ennyi. Ezzel húzzák be az embereket a weboldalukra hogy aztán azt is megvegyék ami nem is kell és nem is akciós.
Megjegyzem legutóbb egy reklám láttán már szekunder szégyent éreztem (mint ha én lennék a bolt helyében) azt hirdette, hogy egy tévé BF akcióban "10 ezer forinttal olcsóbb"
Egy tévé melyek leggyakoribb ára kb. 150-300k HUF között mozog.Nekem a BF 40-50%-nál KEZDŐDIK. (tehát inkább 60-70%)
Plusz amiatt sem foglalkozom vele, mert ha van még (a fentebb írt kvázi dömping áras egyetlen termékük) más jóáras termékük abból tényleg csak pár darabot hajlandóak azon az áron adni (nem hiszem, hogy beragadt készlet bár úgy legyen) és ugye a honlap elérhetetlen, nem töltődik be éjfélkor nyílik meg addig fenn kell lenni stb. és persze a végén csak az epét nyeled. Mert mindenről is lemaradsz.
-
Juhaszatti
addikt
Műszaki cikkeknél ez a Black Friday dolog csak akkor működik, ha a gyártó azt megtámogatja. Tehát nem az üzlet, hanem a gyártó (Asus, Lenovo, Sony, Samsung, LG, stb).
A bolt hiába akarná karácsony előtt kisöpörni a beragadt készletét 40-70%-os igazi BF ajánlatokkal, a maximum 10-en valahány % árrése mellett ezt nem tudja megtenni. Viszont ha a gyártó csökkenti ezidő alatt az átadói árat, vagy kellő mértékben megtámogatja a beragadt készletet, akkor működhet a dolog. Csak sajnos ez nem jellemző idehaza. -
Astroboy
őstag
Fake Friday
-
anulu
félisten
vagy legyenek tisztességes akciók és nem csak olyan cuccokra, ami egyébként a lőtéri kutyát nem érdekli, vagy felejtsük el az egész Black Friday-t.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
salapp
addikt
Ja, a német amazonon egész jókat ki lehet fogni. Még az elcseszett árfolyam mellett is, ingyenes szállítással.
De a közjószágok országában... Mit szívtatok? Van még?Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Cs1csó
félisten
Engem a "válentín" idegesít, tudod ekkor jön a kérdés: "béLYla vagy drágám? vagy usákiai?
A helló bécs még hagyján, a gyerekek szeretik. Az október vége november eleje amúgy is mindig hideg, ködös, nyirkos, plusz a halottak napja ami még egy teher (lelkileg, anyagilag)
ezért pont jól jön egy kis móka legalább a gyerekeknek.
Persze csak ha nem arról szól, mint a a farsang, hogy bazi drágán vegyünk valami "jelmezt" mert akkor megint telibexarjuk az egészet. -
Hát nem is tudom összevásároltam minden hülyeséget, pl. 2 video projektort, 3 hosszabbítót, 3 Led órát, egy rakás kabátot, 8 db szenzoros led rudat, karórákat, fordító gépet.... meg ehhez hasonlókat, 30 csomag jön éppen
A xiaomi band 9 pro annak viszont örülök. A többi csak hobbi. Mint pl. a drónok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Az nincs. Azért van sok csomag. Határon belül maradjak.
Ja igen, a leárazások mellett itt a boltokban miért nincsenek kupon kódok? Bírom a kupon kódokat.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Raspberry Pi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- DJI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest