Aktív témák
-
DarkElf
csendes tag
Akkor végül is szerintetek menne kétszer kettö dual ddr rammal is ( mondom foglalat vasn elég)?
Mégis kb mekkor a sebbesség növekedése a gépnek érdemes egyáltalán törni magam ezért ( mert ha ösz erőben meg se érezni akkor hagyom a francba, ha ez csak szemfényvesztés) ?
Thx az eddigieket ( ez az első témám nem tudtam fog e irni bárki is )
:U -
_thomas_
tag
nekem 2*512 samsung van dualban. a sandra jóval magasabb mérési értéket ad mint a hagyományos esetében. persze csalhat meg minden, nem mondtam hogy ez a tuti, csak nálam ez a szitu. egyébként nem érzem gyorsabbnak a gépet, bár
kétlem, hogy érezhető lenne...
jut eszembe! egyes alaplapokon a slot színe is mutatja, hogy melyikbe kell tenni a 2 memót hogy dualban legyen!
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
A Duálcseneles lapokon - nem túl meglepű módon - kettő darab memóriacsatorna van. Ez látható is a foglalatok elhelyezéséből. A ''duál'' üzemmódot akkor tudod kihasználni, ha mindkettő csatornán van legalább egy darab memóriamodul. Ez minden duálos chipkészlet esetében így működik.
-
HiperG
addikt
2-vel illetve 4-el műxik, csak párosával kell berakni ugyanolyan modulokat.
-
DarkElf
csendes tag
Ha az alaplapon 4 ddr foglalt van és támogatja a lap aDual Channel-t akkor az ast jelenti hogy 2 darab memoriakártyával tudja ezt megtenni csak vagy ha 4 et teszek bele akkor is megy ez a funkcio párosával?
Ha valaki tud valami biztosat pls irjon.:U
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged