- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Foobar
tag
Hi!
A memóriákat akkor lehet Dual DDR módban futtatni, ha az órajelük azonos a processzor FSB-jével?? Erre valaki válaszoljon plz, mert mintha olvastam volna ezt valahol, de már nem tudom. Nálam pl az a helyzet, hogy van egy Athlon XP 2000-es procim (még régi szar palomino magos, úgyhogy nem húzom), ennek tehát 266 Mhz az FSB-je, memóriám pedig van 2x512 MB DDR 400 Infineon. Az alaplapom Abit NF7. A memóriát én visszavettem BIOSban 400-ról 266-ra, és bizony gyorsabb így a gépem, mint DDR 400-as módban, tesztprogramok szerint. De nem hiszem, hogy Dual-channel módban megy, mert azt kiírná, nem? Majd átteszem őket másik slotba, ha azon múlik (most nemtom már, melyikben vannak), de a kérdés az, hogy hány Mhz-en menjenek, ha Dual módot akarok? 266? Netán 133, mert ketten vannak? (ja, és ha valaki hülyének nézne: azért vettem DDR 400-ast 266FSB-s procimhoz kábé egy hónapja, mert akkor minden memória nagyon olcsó volt, a 400-as se került sokkal többe, mint 266-os vagy 333-as. Aztán meg majd úgyis veszek jobb procit valamikor).
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest