- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"settings.php-ben hozzáadtam, hogy ini_set('max_execution_time', 0); , hatástalan"
Ez a beállítás nem tudom, miért lenne jó.
Egyébként érdemes inkább a set_time_limit() függvényt használni: [link].A 30 másodperc néhány esetben tényleg kevésnek is bizonyulhat, ezt érdemes magasabbra állítani, van, amikor cron-feladatok, update, cache-elési mechanizmusok, vagy épp több modul egyszerre történő telepítése (ehhez többek közt a táblák adatbázisba való feltöltése), stb. fut, ami hosszabban tarthat, nem érdemes kockáztatni, hogy esetleg egy script megszakad - és pl. ezáltal egy modulhoz feltöltendő tábláknak csak mondjuk a fele kerül az adatbázisba - a túl kevés futási idő miatt.
Hogy a lényegi részre is térjek:
először is nem ártana, mi volt az az "1-2 apró módosítás".
Másrészt: próbáld meg azt, hogy az index.php fájl ELEJÉRE berakod ezt (nyilván a <?php után):function set_error_reporting() {
error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
ini_set('display_errors', TRUE);
ini_set('display_startup_errors', TRUE);
}
set_error_reporting();
// .......Ha ettől behal (mondjuk így is behal), akkor kommentezd ki a fv.-en belüli harmadik sort, vagyis ezt: ini_set('display_startup_errors', TRUE);
Számomra az meglepő volt, hogy hasonló problémánál a /admin/reports/dblog címen elérhető adatbázisnapló elérhető volt, innen tudtam törölni az Admin menü segítségével a cache-t, és így megoldódott a dolog.
Persze olyan is előfordul, hogy belekerül valami modulba egy gányolás, és így totálisan meghal az egész oldal.
Nálam egyszer attól is para volt, hogy Devel modullal rámentem, hogy telepítsen újra egy-két modult (tehát disable, uninstall, majd megint install, asszem az enable már manuális), de a folyamat felénél valamiért megszakadt, és ez nem tett túl jót az oldalnak. De aztán az Admin menüben lévő cache-törlő menü ezt is megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest