- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"settings.php-ben hozzáadtam, hogy ini_set('max_execution_time', 0); , hatástalan"
Ez a beállítás nem tudom, miért lenne jó.
Egyébként érdemes inkább a set_time_limit() függvényt használni: [link].A 30 másodperc néhány esetben tényleg kevésnek is bizonyulhat, ezt érdemes magasabbra állítani, van, amikor cron-feladatok, update, cache-elési mechanizmusok, vagy épp több modul egyszerre történő telepítése (ehhez többek közt a táblák adatbázisba való feltöltése), stb. fut, ami hosszabban tarthat, nem érdemes kockáztatni, hogy esetleg egy script megszakad - és pl. ezáltal egy modulhoz feltöltendő tábláknak csak mondjuk a fele kerül az adatbázisba - a túl kevés futási idő miatt.
Hogy a lényegi részre is térjek:
először is nem ártana, mi volt az az "1-2 apró módosítás".
Másrészt: próbáld meg azt, hogy az index.php fájl ELEJÉRE berakod ezt (nyilván a <?php után):function set_error_reporting() {
error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
ini_set('display_errors', TRUE);
ini_set('display_startup_errors', TRUE);
}
set_error_reporting();
// .......Ha ettől behal (mondjuk így is behal), akkor kommentezd ki a fv.-en belüli harmadik sort, vagyis ezt: ini_set('display_startup_errors', TRUE);
Számomra az meglepő volt, hogy hasonló problémánál a /admin/reports/dblog címen elérhető adatbázisnapló elérhető volt, innen tudtam törölni az Admin menü segítségével a cache-t, és így megoldódott a dolog.
Persze olyan is előfordul, hogy belekerül valami modulba egy gányolás, és így totálisan meghal az egész oldal.
Nálam egyszer attól is para volt, hogy Devel modullal rámentem, hogy telepítsen újra egy-két modult (tehát disable, uninstall, majd megint install, asszem az enable már manuális), de a folyamat felénél valamiért megszakadt, és ez nem tett túl jót az oldalnak. De aztán az Admin menüben lévő cache-törlő menü ezt is megoldotta.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest