Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
Az UltraWebet Drupalhoz szerintem már most felejtsd el, ahogy az ehhez hasonló ingyenes tárhelyeket is (mint az FW, ATW és társai).
Komolytalanok, számtalan dolog tiltva van, többek közt tudtommal az elementáris fontosságú .htaccess fájl használata is.
Az ilyen tárhelyeken legfeljebb bohóckodni lehet, komolyabb célokra nem alkalmasak. Manapság már annyira olcsón lehet saját domaint és tárhelyet kapni, hogy egyszerűen nem éri meg magát szívatnia az embernek ezekkel a nagyon gagyi ingyenes tárhelyekkel.
Esetleg ezt megpróbálhatod (nem tudom, itt kell-e saját domain, de azt regisztrálni szintén megéri, és ára kb. annyi, mint havi egy söré), meg ezt olvasd el.
Ha egyelőre úgysem készült el a saját honlap, akkor telepítsd saját gépedre a webszervert, ennek igen nagy előnye, hogy "offline" is megy, és akkor tesztelgetsz vele, amikor akarsz.
Windows-on IIS-hez használd a Web Platform Installert. (Ha nagyon akarod, XAMPP-ot is felhúzhatsz.)
Linuxhoz pedig LAMPP.=========================
(#249) SecMan : hát most hirtelen nincs ötletem, én úgy emlékszem, törlődnie kellene, de majd lecsekkolom még. Lehet, hogy jogosultsági para, most nem tudom hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő