-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez mondjuk tudtommal csak egy figyelmeztetés, hogy bizonyos esetekben nem feltétlenül működik, nem biztos, hogy ez rád is igaz, amennyiben nem használsz ilyen jellegű modulokat.
Az eredeti duma: "Note that block caching is inactive when modules defining content access restrictions are enabled."
Erre rákeresve találtam pl. ezt, itt azt írják erre:"For example, if organic groups, content access, taxonomy access modules or other modules that restrict access to certain kinds of content are turned on, block caching will be turned off."
Aztán van még ilyen: Menu Access, Nodeaccess, és még itt megtalálod az összes "Content Access Control" kategóriába tartozó modult.
Szerk.:
A lényeg, hogy amennyiben korlátozod az elérést pl. bizonyos szerepkörökre az egyes blokkokra vonatkozóan, akkor nem a cache-elt tartalmat veszi elő, mert ez szereptől függően dinamikusan változhat.
Viszont ezt ajánlom figyelmedbe, ha blokkok cache-elésével kapcsolatos problémád van, hátha megoldja (nem próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest