- Home server / házi szerver építése
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Sirandrish #72370 üzenetére
Szia,
Én is túrázás miatt vágtam bele a drónozásba. Az első egy Hubsan Zino volt. Az kb. akkora, mint amit te is kinéztél. Szerintem ez túrázáshoz nagy, a hátizsák felét elviszi. Mavic Minire váltottam, ami majdhogynem zsebben is elfér. Használhatóságban, megbízhatóságban és képminőségben is sokkal jobb.
Javaslom nézegess a YT-on teszteket a kinézett drónról. Egybe belenéztem. Elég szép a kép, de a mozgás akadozik. Nálam ez kizáró ok lenne. (Egy minit 3 akkuval és garanciával is megkapsz bőven 100e alatt használtan.)
További problémák, hogy ez a SG906 250gramm feletti. Elvileg vizsgázni kell hozzá, a Minihez nem. Ezen kívül jobb ha tudod, hogy a Bükkben amúgy sem igazán repülhetsz, mert természetvédelmi terület és emiatt korlátozott légtér.Ha nem vettem el teljesen a kedvedet, akkor vágjál bele. Érdemes lehet egy olcsóbbal kezdeni, és ha amúgy beválik, akkor váltani egy jobbra. Mert lehet, hogy ráunsz. Én is már csak hébe-hóba repkedek, de a videó vágást már végképp csak halogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest